Trump rendet tesz az arab világban is?

2017.06.27.
Kolombusz Kristóf
Amerikai sajtóértesülés szerint a Fehér Ház "Camp David-stílusú" arab csúcsértekezletre készül a terrorizmus elleni harc keretében.

Trump nem adja föl, tovább küzd

2017.06.26.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump amerikai elnök egy televíziós interjúban úgy vélte, hogy kicsi az esélye az egészségbiztosítási törvény e hétre tervezett elfogadásának, de egyeztetnek azokkal, akik nem akarják megszavazni.

Obama segített az oroszoknak megbuktatni Hillary Clintont az elnökválasztáson?

2017.06.25.
Kolombusz Kristóf
Amerikai lapértesülések szerint Obama tudott arról, hogy az oroszok beavatkoznak az elnökválasztásba, mégsem tett semmit ellene. Ha tényleg volt beavatkozás, akkor Hillary bukásáért leginkább Obama a felelős…

Hamarosan Trump-Putyin találkozó lesz?

2017.06.24.
Kolombusz Kristóf
A washingtoni Fehér Ház szóvivője nem zárja ki, hogy júliusban sor kerülhet Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök találkozójára.

Nem folyik vizsgálat Trump ellen!

2017.06.18.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump amerikai elnök egyik ügyvédje vasárnap úgy nyilatkozott: az elnök ellen nem folyik vizsgálat, még akkor sem, ha Trump az egyik Twitter-bejegyzésében szerencsétlenül fogalmazott.

Egy újabb sötét ügy a Soros-Obama-Clinton klán múltjából

2017.06.08.
Kolombusz Kristóf
Az Egyesült Államok titkosszolgálatai Barack Obama elnöksége alatt azzal fenyegetőztek, hogy kibertámadást intéznek az orosz infrastruktúra objektumai ellen!

A demokraták nem is emberek

2017.06.07.
Kolombusz Kristóf
Mondta Trump. Na, nem az elnök, hanem a fia. Azon akadt ki, hogy akadályozzák az elnök programjának végrehajtását. Soha nem láttam még ennyi gyűlöletet - tette hozzá Eric Trump.

A bukott elnökjelölt, Hillary Clinton megint őrjöngött egy sort…

2017.06.01.
Kolombusz Kristóf
Hét hónap telt el az amerikai elnökválasztás óta, de a Soros György által fizetett Hillary Clinton még mindig nem volt képes földolgozni a vereségét. Úgy tűnik, annyira beleélte magát az elnöki szerepbe a választások előtt, hogy még most is képtelen elengedni a témát. És természetesen mindenki mást hibáztat a saját vereségéért…

Hillary Clinton előkerült és egyből nekiállt Trumpot gyalázni

2017.05.28.
Kolombusz Kristóf
A Soros-Obama-Clinton klán bukott elnökjelöltje minden korábbinál élesebben támadta az elnököt, bár ahhoz gyáva volt, hogy nevén nevezze Donald Trumpot.

Trump Izraelben: majdnem teljesen elégedett mindenki…

2017.05.24.
Kolombusz Kristóf
A közel-keleti békét illetően derűlátó beszéddel zárta le izraeli és a palesztin területen tett látogatását Donald Trump. A beszéd azonban semmilyen konkrét lépést nem tartalmazott.
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?