Trump fontos találkozója a Ferenc pápával

2017.05.22.
Kolombusz Kristóf
A Szentszék feltételeket szabott Donald Trump amerikai elnök szerdai vatikáni látogatásához, hogy a találkozó Ferenc pápa akarata szerint a lehető legegyszerűbb legyen

Még nagyobb bajba kerül a Soros-Obama-Clinton Klán!

2017.05.12.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump elnöki rendeletet írt alá, amely egy, a választási csalásokat kivizsgáló bizottság létrehozását irányozza elő.

Obama legnagyobb bukását hozta el a mai nap!

2017.05.04.
Kolombusz Kristóf
Az amerikai képviselőház csütörtökön elfogadta a Barack Obama korábbi elnök nevével fémjelzett Obamacare egészségbiztosítási törvény visszavonását.

USA: nem lesz többé demokráciaexport

2017.05.04.
Kolombusz Kristóf
Rex Tillerson külügyminiszter szerint az új kormányzat nem fogja az amerikai értékrendet másokra erőltetni.

Munkában a Soros-ügynökök: törtek-zúztak a Trump ellenes tüntetők

2017.05.02.
Kolombusz Kristóf
A törvényesen megválasztott amerikai elnök elleni tüntetők füstbombákat hajigáltak, kirakatokat törtek be, gyújtogattak és megtámadták a rendőröket.

Trump újabb szimbolikus lépése a migránsözönnel szemben

2017.04.28.
Kolombusz Kristóf
Segítik a bevándorlók által elkövetett bűncselekmények áldozatait. Az iroda megnyitásával fölhívják a társadalom figyelmét arra is, hogy a bevándorlók áldozataival a korábbi kormányzatok nem foglalkoztak, magukra hagyták őket, s még arról sem volt információjuk, hogy a bűncselekményt elkövető bevándorló sorsa mi lett.

A hazai vállalkozásokat és a családokat támogatja Trump adóreformja

2017.04.27.
Kolombusz Kristóf
Amerika az első! – ígérte Donald Trump a kampányában. Ennek megfelelő adóreformot terjesztett elő: adócsökkentéssel a dolgozó embereket, a gyermeket nevelő családokat és az otthon termelő cégeket akarja kedvezőbb helyzetbe hozni. Ugyanazt teszi, mint Orbán Magyarországon.

Trump megint beszólt a médiának

2017.04.24.
Kolombusz Kristóf
Felizgatta Washingtont, de az intézmények megzabolázták őt. Beszólásaival megriasztotta a világ vezető politikusait, de a szíriai légicsapással kivívta elismerésüket. Állítja a sajtó…

Elképesztő a Soros-Obama-Clinton klán pofátlansága és gátlástalansága

2017.04.04.
Kolombusz Kristóf
Lassan fény derül az igazságra: Clintonék nem csak hazudtak, de maguk művelték azt, amivel másokat vádoltak. Clintonék az elnökválasztási kampányban azzal próbálták lejáratni Trumpot, hogy az oroszok pénzelik. Trump győzelme után pedig, a Soros-féle, ma is működő zavarkeltő hálózat továbbra is állandó vádja Trump ellen, hogy kapcsolatban állt az oroszokkal. Közben fény derült arra, hogy Hillary Clintonhoz közel álló embereket pénzeltek Oroszországból.

Obama fölajánlkozott Trumpnak

2017.03.27.
Kolombusz Kristóf
A bukott elnök boldog lenne, ha számítana rá Donald Trump…
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?