A sikerrecept: bürokráciacsökkentés

2017.02.27.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump is belevágott az emberek mindennapi életét megnehezítő, mindent szabályozni akaró, sokszor ostobaságig jogászkodó bürokrácia megvágásába. Például Magyarországon ez már bevált. Lázár János sok sikeres tanácsot tudna adni az amerikai elnök stábjának…

Trump partnernek tekinti Orbánt

Donald Trump levelét megírta... Címzett: Orbán Viktor. Tárgy: köszönet és partnerség.

Masszív csalások történtek az amerikai elnökválasztáson

2017.02.12.
Kolombusz Kristóf
Egyik államból a másikba busszal utaztatott szavazók tömegei… Halott emberek nevében szavaztak… Tömegesen voksoltak nem amerikai állampolgárok is… És mindezt Trump ellen vetette a Soros-Clinton balliberális klán. A Fehér Ház egyik tanácsadója bejelentette: mindezekre bizonyítékok vannak. Donald Trump egyébként a masszív csalások ellenére is fölényesen győzött.

Liberális helyett konzervatív

2017.02.01.
Kolombusz Kristóf
Újabb arculcsapás Obamának Trumptól: a volt elnök liberális jelöltje elbukott, Donald Trump egy ízig-vérig életpárti, konzervatív jogászt jelöl főbírónak. A demokraták, anélkül, hogy tudták volna ki lesz a jelölt, előre közölték, bárki lesz is, nemmel szavaznak…

Nem csak beszél, határozottan cselekszik is az új elnök!

2017.01.30.
Szent Benedek
Trump: Új ellenőrző intézkedéseket vezetek be, hogy távol tartsam a radikális iszlamista terroristákat az Egyesült Államoktól. Nem akarjuk őket itt. Csakis azokat engedjük be országunkba, akik támogatják az országot és mélységesen szeretik népét.

Trump. Rend. Törvényesség.

2017.01.26.
Kolombusz Kristóf
Kemény kézzel kormányoz Donald Trump! Az új elnök nem kerítést, hanem falat épít a migránsok ellen az Egyesült Államok határára!

Trump: azt akarom, hogy új gyárak épüljenek itt, az itthon eladott autókhoz

2017.01.25.
Kolombusz Kristóf
A hivatalba lépett amerikai elnök hű maradt kampányígéretéhez és patrióta gazdaságpolitikát folytat. Ha kell, nekimegy a nagy autógyáraknak is.

Trump a helyén hagyja Hillary Clinton botrányának egyik főszereplőjét

2017.01.25.
Kolombusz Kristóf
Néhány hónappal korábban Donald Trump kifogásolta, hogy az FBI vezetője nem emelt vádat Hillary Clinton ellen. Elnökként viszont hagyja tovább dolgozni a szolgálat igazgatójaként. A vezetőt egyébként Hillary Clinton a választás után támadta meg, őt okolván elsősorban a vereségért.

Vizsgálat indul? Több millió illegális szavazat volt az elnökválasztáson

2017.01.25.
Kolombusz Kristóf
Trump, immár elnökként megismételte a korábbi vádjait: akár öt millió illegális voksot is beleszámíthattak a választási eredményekbe. Azt sem zárta ki, hogy vizsgálatot indít a választási csalások miatt

Soros őrjöngése folytatódik: lediktátorozta Donald Trumpot…

2017.01.20.
Kolombusz Kristóf
Soros György, a bukott Hillary Clinton legfőbb támogatója még mindig képtelen megemészteni az elnökválasztási vereséget. Alig pár órával az új elnök beiktatása előtt mindenkorábbinál nagyobb sértést vágott Donald Trumphoz.
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?