Hillary Clinton ismét botrányt kavart

2017.09.12.
Kolombusz Kristóf
A bukott liberális elnökjelölt továbbra sem képes megemészteni és elfogadni az elnökválasztáson elszenvedett vereségét. Időnként előkerül és olyankor hisztizik egy sort. Hol Trumpot szapulja, hol a sajátjaiba rúg bele jó nagyokat.

Bedől a Trump lejáratására indított kampány?

2017.09.11.
Kolombusz Kristóf
Egyre nyilvánvalóbb, hogy kreált kamuügy a Soros-Clinton-Obama klán által hangoztatott orosz beavatkozás, Trump ellenes rágalom, hogy a kampányban összejátszott az oroszokkal.

Trump újabb diadala Obama fölött

2017.08.13.
Kolombusz Kristóf
Miközben elképesztő politikai támadásnak, mi több, alpári gyalázkodásnak és alaptalan hazugságözönnek van kitéve az új elnök, aközben mégis óriási sikert ért el a legfontosabb területen: fél év alatt 1 millió új munkahelyet teremtett!

Obama vissza akar térni a politikába!

2017.08.12.
Kolombusz Kristóf
Obama, bár a két elnöki ciklusát kitöltötte, végül politikája totálisan megbukott, amikor a tavalyi elnökválasztást a republikánus Trump nyerte a Soros-Clinton-Obama klánnal szemben. Trump pedig, teszi, amivel megnyerte a választást, azaz szisztematikusan lerombol mindent, amit Obama csinált.

Trump: a választóknak köszönhetem a győzelmet, nem az oroszoknak

2017.08.04.
Kolombusz Kristóf
A választás óta tartó – a Soros-Clinton klán által gerjesztett - őrjöngésre reagálva az amerikai elnök ismételten leszögezte, hogy nem orosz beavatkozás segítette győzelemre az elnökválasztáson

Obama segített az oroszoknak megbuktatni Hillary Clintont az elnökválasztáson?

2017.06.25.
Kolombusz Kristóf
Amerikai lapértesülések szerint Obama tudott arról, hogy az oroszok beavatkoznak az elnökválasztásba, mégsem tett semmit ellene. Ha tényleg volt beavatkozás, akkor Hillary bukásáért leginkább Obama a felelős…

A demokraták nem is emberek

2017.06.07.
Kolombusz Kristóf
Mondta Trump. Na, nem az elnök, hanem a fia. Azon akadt ki, hogy akadályozzák az elnök programjának végrehajtását. Soha nem láttam még ennyi gyűlöletet - tette hozzá Eric Trump.

A bukott elnökjelölt, Hillary Clinton megint őrjöngött egy sort…

2017.06.01.
Kolombusz Kristóf
Hét hónap telt el az amerikai elnökválasztás óta, de a Soros György által fizetett Hillary Clinton még mindig nem volt képes földolgozni a vereségét. Úgy tűnik, annyira beleélte magát az elnöki szerepbe a választások előtt, hogy még most is képtelen elengedni a témát. És természetesen mindenki mást hibáztat a saját vereségéért…

Még nagyobb bajba kerül a Soros-Obama-Clinton Klán!

2017.05.12.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump elnöki rendeletet írt alá, amely egy, a választási csalásokat kivizsgáló bizottság létrehozását irányozza elő.

Munkában a Soros-ügynökök: törtek-zúztak a Trump ellenes tüntetők

2017.05.02.
Kolombusz Kristóf
A törvényesen megválasztott amerikai elnök elleni tüntetők füstbombákat hajigáltak, kirakatokat törtek be, gyújtogattak és megtámadták a rendőröket.
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?