Hillary Clinton ismét botrányt kavart

2017.09.12.
Kolombusz Kristóf
A bukott liberális elnökjelölt továbbra sem képes megemészteni és elfogadni az elnökválasztáson elszenvedett vereségét. Időnként előkerül és olyankor hisztizik egy sort. Hol Trumpot szapulja, hol a sajátjaiba rúg bele jó nagyokat.

Bedől a Trump lejáratására indított kampány?

2017.09.11.
Kolombusz Kristóf
Egyre nyilvánvalóbb, hogy kreált kamuügy a Soros-Clinton-Obama klán által hangoztatott orosz beavatkozás, Trump ellenes rágalom, hogy a kampányban összejátszott az oroszokkal.

A nagy demokraták nyilvánosan Trump meggyilkolásáról álmodoznak

2017.08.22.
Kolombusz Kristóf
Igen, ők, a nagy demokraták, a híres énekesek, a milliós sztárgázsijú színészek. Ők, akik annyira szívükön viselik a demokráciát, az egyenlőséget, a szolidaritást. Aztán időről időre lelepleződnek, előtör belőlük a valódi lényük: a frusztrált, veszíteni képtelen, magát mániákusan felsőbbrendűnek képzelő liberális.

Trump újabb kemény háborút indított a liberálisok ellen

2017.08.14.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump amerikai elnök átfogó stratégiát ígért a kábítószer-fogyasztás elleni küzdelemre.

Trump újabb diadala Obama fölött

2017.08.13.
Kolombusz Kristóf
Miközben elképesztő politikai támadásnak, mi több, alpári gyalázkodásnak és alaptalan hazugságözönnek van kitéve az új elnök, aközben mégis óriási sikert ért el a legfontosabb területen: fél év alatt 1 millió új munkahelyet teremtett!

Obama vissza akar térni a politikába!

2017.08.12.
Kolombusz Kristóf
Obama, bár a két elnöki ciklusát kitöltötte, végül politikája totálisan megbukott, amikor a tavalyi elnökválasztást a republikánus Trump nyerte a Soros-Clinton-Obama klánnal szemben. Trump pedig, teszi, amivel megnyerte a választást, azaz szisztematikusan lerombol mindent, amit Obama csinált.

Trump kemény üzenete Észak-Koreának

2017.08.11.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump figyelmeztette Észak-Koreát, hogy ha bármit is lép, vagy támadást tervez az Egyesült Államok és szövetségesei ellen, akkor "legyen nagyon ideges", mert "olyan bajba kerülhet, mint korábban kevés más nemzet".

Trump: a választóknak köszönhetem a győzelmet, nem az oroszoknak

2017.08.04.
Kolombusz Kristóf
A választás óta tartó – a Soros-Clinton klán által gerjesztett - őrjöngésre reagálva az amerikai elnök ismételten leszögezte, hogy nem orosz beavatkozás segítette győzelemre az elnökválasztáson

Trump: harcoljunk a családért, a szabadságért, a hazáért, az Istenért!

2017.07.06.
Kolombusz Kristóf
Az Egyesült Államok elnöke Varsóban történelmi beszédet mondott. Fölszólította Európát, hogy civilizációnk védelme érdekében harcoljon keményen a muzulmán terrorizmus ellen!

Trump tovább harcol Obama kártételeinek fölszámolásáért

2017.06.28.
Kolombusz Kristóf
Az elnök azt mondta: ez nagyon-nagyon fontos az embereknek, és nagyon-nagyon fontos az egész országnak, amelyet szeretünk.
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?