Hillary Clinton ismét botrányt kavart

2017.09.12.
Kolombusz Kristóf
A bukott liberális elnökjelölt továbbra sem képes megemészteni és elfogadni az elnökválasztáson elszenvedett vereségét. Időnként előkerül és olyankor hisztizik egy sort. Hol Trumpot szapulja, hol a sajátjaiba rúg bele jó nagyokat.

A nagy demokraták nyilvánosan Trump meggyilkolásáról álmodoznak

2017.08.22.
Kolombusz Kristóf
Igen, ők, a nagy demokraták, a híres énekesek, a milliós sztárgázsijú színészek. Ők, akik annyira szívükön viselik a demokráciát, az egyenlőséget, a szolidaritást. Aztán időről időre lelepleződnek, előtör belőlük a valódi lényük: a frusztrált, veszíteni képtelen, magát mániákusan felsőbbrendűnek képzelő liberális.

A demokraták nem is emberek

2017.06.07.
Kolombusz Kristóf
Mondta Trump. Na, nem az elnök, hanem a fia. Azon akadt ki, hogy akadályozzák az elnök programjának végrehajtását. Soha nem láttam még ennyi gyűlöletet - tette hozzá Eric Trump.

Soros őrjöngése folytatódik: lediktátorozta Donald Trumpot…

2017.01.20.
Kolombusz Kristóf
Soros György, a bukott Hillary Clinton legfőbb támogatója még mindig képtelen megemészteni az elnökválasztási vereséget. Alig pár órával az új elnök beiktatása előtt mindenkorábbinál nagyobb sértést vágott Donald Trumphoz.

Újabb fordulat Amerikában? Hillary emberei újraszámlálást követelnek!

2016.11.24.
Kolombusz Kristóf
Még mindig képtelenek beletörődni a vereségbe a Soros által fizetett Hillary Clinton stáb. Pedig amikor a Trump kampánycsapat felvetette, hogy gond lehet a szavazásnál, akkor sok szakértő elhajtotta őket, hogy minden rendben, csalás nem lehetséges. Most ezek a szakértők már csalást kiáltva újraszámlálást követelnek Hillary érdekében.

Demokraták, akik nemet mondanak a Soros-féle gyalázkodó kampányra

2016.11.20.
Kolombusz Kristóf
Obama alelnöke: Trump szavazói nem rasszisták. A vesztes demokraták egy része, úgy tűnik, nem hajlandó beleállni a Soros György és Hillary Clinton féle lejárató mocskolódásba. Szerintük nem Trump szavazóiban kell keresni a hibát, hanem önmagukban

Obama alelnöke: a kormány jó kezekben lesz Trumpnál

2016.11.17.
Kolombusz Kristóf
Egyre több demokrata politikus ajánlkozik föl Trumpnak...

Soros máris Trump megbuktatására szervezkedik!

2016.11.15.
Kolombusz Kristóf
Képtelen beletörődni az újabb vereségbe Soros György, ezért máris háromnapos zárt tanácskozáson tart eligazítást arról, hogy meg kellene buktatni a megválasztott amerikai elnököt

Donald Trump úgy ígér, mint Orbán

2016.09.17.
Kolombusz Kristóf
Amerikában is sikeres lehet az orbáni politika. Csakúgy, mint a 2010-es és 2014-es választásokon elsöprő győzelmet arató Orbán Viktor, Amerikában a republikánus elnökjelölt is gazdasági növekedést ígér és új munkahelyeket. Ezzel szemben a Soros György által támogatott és pénzelt Hillary Clinton azzal kampányol, hogy állampolgárságot adna az illegális bevándorlóknak.

Hillary Clinton elnöksége vérontáshoz vezethet

2016.09.14.
Kolombusz Kristóf
Egy republikánus kormányzó kimondta azt, amit nagyon sokan gondolnak Amerikában. Clinton-Soros páros pártja őrjöng a kijelentés miatt.
12
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?