A hazai vállalkozásokat és a családokat támogatja Trump adóreformja

2017.04.27.
Kolombusz Kristóf
Amerika az első! – ígérte Donald Trump a kampányában. Ennek megfelelő adóreformot terjesztett elő: adócsökkentéssel a dolgozó embereket, a gyermeket nevelő családokat és az otthon termelő cégeket akarja kedvezőbb helyzetbe hozni. Ugyanazt teszi, mint Orbán Magyarországon.

A nemzetbiztonság a határok biztonságánál kezdődik

Ezzel, az Orbáni politikai filozófiát megtestesítő szlogennel nyitott Donald Trump a pártja legfontosabb konferenciáján. Az amerikai elnök leszögezte: A terroristák nem tudnak csapást mérni Amerikára, ha nem tudnak belépni az országba.

Trump partnernek tekinti Orbánt

Donald Trump levelét megírta... Címzett: Orbán Viktor. Tárgy: köszönet és partnerség.

Trump elismeri: Orbán Európa egyik vezető politikusa

2016.12.13.
Kolombusz Kristóf
Hosszú távú, személyes kapcsolat lesz a két politikus között. Trump az európai helyzetet is megvitatta Orbán Viktorral, ami azt bizonyítja, hogy a kormányfő nemcsak Magyarországon, hanem Európában is fontos vezetőként jelenik meg.

Trump pont úgy beszélt a menekültügyről, mint Orbán

2016.12.02.
Kolombusz Kristóf
180 fokos fordulat menekültügyben Amerikában! Buta politikusokról, menekültporgramokról és a bevándorlás leállításáról beszélt Donald Trump.

Orbán és Trump. A két fekete bárány…

2016.11.25.
Kolombusz Kristóf
Ismét hatalmas pofont csattant a balliberálisok rinocéroszbőr vastagságú pofáján. Trump nem csak, hogy tudja ki Orbán Viktor, de föl is hívta. Sőt meg is hívta Washingtonba…

Orbán: elegünk van!

2016.11.21.
Kolombusz Kristóf
Elegünk van a kioktatásból, abból, hogy nem lehet elmondani a véleményünket, mert attól kell tartanunk, hogy erkölcsileg vagy politikailag megbélyegeznek minket – üzente a magyar kormányfő

Orbán ezért örül Trump győzelmének

A valóság győzelme után 180 fokos fordulatra számít a magyar kormányfő

Donald Trump úgy ígér, mint Orbán

2016.09.17.
Kolombusz Kristóf
Amerikában is sikeres lehet az orbáni politika. Csakúgy, mint a 2010-es és 2014-es választásokon elsöprő győzelmet arató Orbán Viktor, Amerikában a republikánus elnökjelölt is gazdasági növekedést ígér és új munkahelyeket. Ezzel szemben a Soros György által támogatott és pénzelt Hillary Clinton azzal kampányol, hogy állampolgárságot adna az illegális bevándorlóknak.
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?