Hillary Clinton elnöksége vérontáshoz vezethet

Kolombusz Kristóf

Egy republikánus kormányzó kimondta azt, amit nagyon sokan gondolnak Amerikában. A Clinton-Soros páros pártja őrjöng a kijelentés miatt.

Akár fegyveres felkelésre is szükség lehet, hogy a konzervatívok megvédjék az amerikai értékeket a liberalizmustól

Hillary Clinton elnöksége vérontáshoz vezethet - állította Matt Bevin, Kentucky állam kormányzója, republikánus politikus a hétvégén, kijelentése kedd este vált közismertté. 

Matt Bevin azt sugalmazta, hogy ha a demokraták nyerik az elnökválasztást az ősszel, akkor akár fegyveres felkelésre is szükség lehet, hogy a konzervatívok megvédjék az amerikai értékeket a liberalizmustól. 

Bevin egy washingtoni konferencián így fogalmazott: "Nekem kilenc gyermekem van, és összetörik a szívem, ha arra kell gondolnom, hogy az ő vérükre lesz szükség ahhoz, hogy helyre lehessen majd hozni valamit, hogy visszakövetelhessünk valamit, amit fásultságunkban és közönyünkben elvesztegettünk". 

A széles körben is nyilvánosságra került mondatok után a tavaly megválasztott, 49 éves Bevin - aki a Tea Party egyik politikusa - magyarázkodni kényszerült. Irodája közleményben tudatta, hogy a kormányzó a katonák áldozatvállalására gondolt, mert "nem lehetünk engedékenyek a szabadságunkat lerombolni kész radikális iszlamista szélsőségesekkel szemben". 

Demokrata párti politikusok azonnal elítélték a kormányzó megjegyzéseit és lemondásra szólították fel őt. "Felszólítása amerikai honfitársaink vérének kiontására szerintem ellentétes az alkotmánnyal és hivatali esküjének megszegését is jelenti" - mondta Nancy Jo Kemper, demokrata párti politikus kedd esti sajtóértekezletén.

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/30258/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,demokrata,elnökválasztás,hillary clinton,mti hír,soros györgy
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?