A feleségét számtalanszor megcsaló Bill Clinton ömlengő videoban áradozott Hillaryról

Kolombusz Kristóf

Szívfájdalmak és csalódások is formálták Hillaryt, mondta a demokrata elnökjelölt nőről  a férje. Hogy milyen szívfájdalmak és csalódások arról nem ejtett szót. És persze arról sem beszélt, hogy egy nemrég napvilágot látott levél szerint az exelnök „még mindig farkalgatja otthon a libákat”

Bill és Hillary. A kínos ügyekről kínosan hallgatnak...

Hillary Clinton demokrata elnökjelölt életét szívfájdalmak és csalódások formálták - mondta a férje, Bill Clinton volt amerikai elnök a demokrata kampányoldalon meghallgatható podcast-interjúban. 

Bill Clinton a negyven éve tartó házasságáról mesélt, egyebek közt azt fejtegette, hogy felesége milyen sokat is változott megismerkedésük óta. "Hemingway halhatatlan szavait idézve: az élet így vagy úgy, de mindenkit megtör, és vannak, akik azután sokan erősebbek lesznek ettől" - fogalmazott.     

Hozzátette: "Hillary életében nemcsak örömök és áldások voltak, hanem szívfájdalmak és csalódások, néha tisztességtelen bánásmód is". Bill Clinton ezzel felesége zárkózottságát magyarázta, amelyet az elnökjelölt bírálói gyakran felhoznak ellene, mondván, hogy titkolózik, nem nyílik meg az emberek előtt. A volt amerikai elnök leszögezte: felesége sok dologról úgy tartja, hogy legjobb ha a családban vagy szűk baráti körben marad. 

Az otthoni életükről szólva Bill Clinton elmondta: ha ő politikáról kezd beszélni, Hillary azonnal félbeszakítja, mondván: "nem, ma este a férjem vagy, nem a politikai tanácsadóm vagy a kampányfőnököm". A volt elnök kisebbíteni igyekezett tanácsadói szerepét, és azt bizonygatta, hogy ha Hillary Clintont választják elnökké, akkor csakis és kizárólag akkor ad tanácsokat, ha felesége kifejezetten erre kéri.  

Elemzők nemegyszer felhívták már a figyelmet arra, hogy Bill Clinton esetleges szerepe a Fehér Házban meglehetősen sok kérdést vet fel. Hillary Clinton korábbi kampánygyűléseken azt mondta: lehetséges, hogy a férjét gazdasági ügyekkel bízza meg, elsősorban a lerobbant ipari területek, az úgynevezett rozsdaövezetek ügyében.

 

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/30733/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,bill clinton,elnökválasztás,hillary clinton,kolumbusz kristóf,mti hír
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?