Szexuális ragadozók? Nagy bajba kerülhet Hillary Clinton a férjével együtt

Kolombusz Kristóf

Elképesztő vádakkal állt elő négy amerikai nő. Hárman közülük azt állítják, hogy a volt elnök molesztálta őket. A negyedik nő Hillary Clinton elnökjelöltre tett súlyosan terhelő nyilatkozatot.

Szexuális ragadozók?

Ha mindez bebizonyosodik, akkor a Soros által pénzelt Hillary könnyen megbukhat még a választás előtt.

A két nagy amerikai párt elnökjelöltjének második televíziós vitája előtt másfél órával a republikánus jelölt, Donald Trump meglepetésszerű sajtóértekezletet tartott, amelyen négy nő társaságában jelent meg.

Hárman közülük azt állították, hogy Bill Clinton volt elnök szexuálisan zaklatta őket, a negyedik pedig elmondta, hogy 12 éves korában megerőszakolták, és az erőszaktevő ügyvédje Hillary Clinton volt, aki a tárgyaláson a szemébe nevetett.

"Lehet, hogy Donald Trump csúf dolgokat mondott nőkről, de Bill Clinton megerőszakolt, Hillary Clinton pedig megfenyegetett engem" - jelentette ki egyikük, Juanita Broaddrick. A négy nő közül három ott volt az elnökjelölti vitán is.

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/30848/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,bill clinton,elnökválasztás,hillary clinton,kolumbusz kristóf,szexuális erőszaktevő,szexuális molesztálás,szexuális ragadozó
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?