Összefogtak a pártelitek Trump lejáratására

Kolombusz Kristóf

A Soros által pénzelt Hillary Clintontól számított lejáratási kísérletekre, de ennyi aljasságra nem.

Tudta, hogy támadják majd a családját is, de ennyi aljasságra nem számított

Donald Trump egy floridai kampánygyűlésén azt állította, hogy összefogtak a lejáratására.  A floridai West Palm Beachben tartott  rendezvényen - hívei tapsa és éljenzése közepette - Donald Trump azt állította: mivel a párteliteken kívülről "érkezett" a politikába, ezért összefogtak ellene, hogy lejárassák őt.

A Clinton-kampányra utalva pedig kifejtette: számolt azzal, hogy előkerül a múltjából sok minden, hogy támadják majd a családját is, de - mint fogalmazott: - "ennyi aljasságra nem számítottam".         

A republikánus elnökjelölt  visszautasította a szerda óta  felmerült újabb vádakat, amelyek  kapcsán újabb  öt nő  állította róla, hogy fogdosta, vagy csókolgatta, de mindenképpen szexuálisan zaklatta őket. A különböző újságokban - így például a The New York Timesban, vagy a People magazinban - megjelent állítások szerint "szexuális ragadozóként"  festették le Trumpot. Az egyik nő egyenesen azt állította, hogy Trump rátámadt és a falhoz szorította őt,  és csak Trump személyi inasának   köszönhetően menekült meg.  

"Ezek a rosszindulatú állítások teljességgel hamisak" -  mondta Trump. Hozzátette: "Clintonék tudják ezt nagyon jól.  Az állítások mindegyike koholmány. Tiszta kitalációk, szemérmetlen hazugságok". Trump a Clinton-barát sajtót okolta, és "egyeztetett támadássorozatról" beszélt. 

A nők által megfogalmazott vádakról kifejtette: bizonyítékai vannak az állítások hamisságára, kért is helyreigazítást a The New York Timestól. A lap egyébként nem volt hajlandó erre. 

A republikánus elnökjelölt elismerte, hogy ezek az állítások sértik őt és kárt okoznak a kampánynak.

A választási győzelem szempontjából kulcsfontosságú, úgynevezett ingadozó államok közül kettőben, Pennsylvaniában és Michiganben Hillary Clinton máris nagyon nagy arányban -kilenc, illetve tíz százalékkal - vezet Donald Trump előtt.         

Szexuális ragadozónak állította be Trumpot csütörtökön az amerikai elnök hitvese, Michelle Obama is, aki New Hampshire államban kampányolt Hillary Clinton elnökké választása mellett. A first lady szokatlanul kemény hangon beszélt a republikánus elnökjelöltről, s arra szólította az amerikai nőket, hogy emeljék fel szavukat Donald Trump ellen. 

Michelle Obama azt fejtegette: megrendítette őt mindaz, ami kiderült arról, hogyan bánt Trump a nőkkel. Emlékeztetett arra is, hogy a republikánus jelölt a kampány során végig lekicsinylően beszélt a nőkről. A first ladynek elcsuklott a hangja, amikor arról beszélt: őt is mennyire sérti mindaz, amit Trump mondott és ami kiderült róla. "A nőkkel bármi megtehető?" -  tette fel a kérdést.

 

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/30995/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,donald trump,elnökválasztás,hillary clinton,kolumbusz kristóf,mti hír,soros györgy
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?