Elképesztően mocskos és aljas kampány dúl

Kolombusz Kristóf

A programról, a tervekről senki sem beszél, csak az állítólagos molesztálásokról...

Minden eddiginél mocskosabbnak tűnik az idei amerikai elnökválasztási kampány. Az utóbbi napokban a programokról, tervekről szinte egyáltalán nem esik szó a médiában. Ehelyett mindkét tábor az ellenfél jelöltjéről igyekszik bebizonyítani, hogy szexuális bűnöző. Önjelölt vádaskodó tanúk és áldozatok mindig akadnak.

Nem sokkal azután, hogy Donald Trumpot szexuális molesztálással vádolta meg a Clintont kedvelő média, Trump állt elő három nővel, akik azt állították, hogy Bli Clinton molesztálta őket. Trump negyedik embere ennél is súlyosabb dolgot állított: a nők elleni erőszakot kampánytémává tevő Hillaryt vádolta meg azzal, hogy az ellene erőszakot elkövető férfit védte ügyvédként, ráadásul úgyhogy szavahihetetlennek igyekezett beállítani az áldozatot. Ez azért is vet rossz fényt Hillaryre, mert a demokrata elnökjelölt azt nyilatkozza úton-útfélen, hogy a nemi erőszak női áldozatainak joguk van ahhoz, hogy higgyenek nekik.

Közben újabb állítólagos áldozatokat mutatott be a Clintonpárti amerikai média. Természetesen ezek a nők is Donald Trumpot vádolják molesztálással.

Újabb nők jelentkeztek, akik azt állítják, hogy Donald Trump amerikai republikánus párti elnökjelölt évekkel ezelőtt szexuálisan zaklatta őket.

Immár nyolc nő szerepel folyamatosan az amerikai televíziók képernyőin, valamennyien azt állítják, hogy Donald Trump hosszú évekkel ezelőtt kikezdett velük. Egy idős, őszes hajú nő csak annyit mondott el, hogy Trump a szoknyája alá nyúlt, egy negyvenes éveiben járó szőke nő pedig hosszas történetet olvasott fel arról, mi és hogyan történt vele. Az állítólagos zaklatások az 1990-es évek elején és 2006-ban történtek, Donald Trump valóságshow műsorának felvételei közben. 

Donald Trump valamennyi történet valódiságát tagadta, két nőről kijelentette: annyira csúnyák, hogy ő soha nem is kezdett volna ki velük. A valóságshowban szerepelt nőről, Summer Zervosról pedig elmondta, hogy halványan ugyan emlékszik rá, de az előadott történet nem eshetett meg, mert, mint mondta: "én soha nem így éltem az életemet". 

A republikánus elnökjelölt kifejtette, hogy a vádakkal az általa életre hívott mozgalmat akarják megfojtani. Trump még pénteken azzal vádolta meg Carlos Slim mexikói milliárdost - aki 17,35 százalékos tulajdonrészével a The New York Times főrészvényese -, hogy ő irányítja a liberális lap ellene irányuló kampányát. Trump közölte: Slim a Clinton Alapítvány egyik adományozója. Erre a lapot kiadó Arthur Sulzberger közleményben reagált, leszögezve, hogy "Carlos Slim kiváló részvényes, aki teljes mértékben tiszteletben tartja a független újságírás szabta határokat". 

Trump szombaton reggel Twitter-üzenetben tudatta, hogy szerinte Hillary Clinton demokrata párti elnökjelölt kampánycsapata a "média által erőteljesen hangsúlyozott, száz százalékig kitalált vádakkal megmérgezheti az amerikai választó gondolatait. Ezt rendbe kell tenni"- szögezte le. Majd hozzátette: "ezt a választást elcsalja a média, mert hamis és alaptalan vádakkal és nyílt hazugságokkal illet azért, hogy a csalárd Hillaryt válasszák meg". 

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/31030/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,bill clinton,donald trump,elnökválasztás,hillary clinton,kolumbusz kristóf,szexuális erőszaktevő,szexuális molesztálás,szexuális ragadozó
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?