A legkorruptabb politikus, aki valaha is az elnöki posztra pályázott

Kolombusz Kristóf

Donald Trump egy kampányrendezvényen ismét ellenfelét, Hillary Clintont támadta, s azt hangoztatta: ha győz az elnökválasztáson, sok lehetősége lesz, hogy "utánanézzen Clintonnak".

Hillary Clinton- A legkorruptabb politikus, aki valaha is az elnöki posztra pályázott?

A republikánus elnökjelölt az észak-karolinai Fletcherben tartott kampányrendezvényen bírálta Hillary Clintont. "A legkorruptabb politikus, aki valaha is az elnöki posztra pályázott" - hangoztatta Trump, miközben hívei azt skandálták Clintonról, hogy "zárják be".

Trump egy Barack Obamától kölcsönzött mondattal válaszolt támogatóinak: "ne fújoljatok, hanem szavazzatok!" Többször is hozzátette: "gyerünk, csináljuk meg, nyerjünk!". Majd kifejtette, hogy ha győzne, akkor többféle lehetősége lesz "utánanézni" Clintonnak. "De ehhez győznünk kell" - mondta.

Ugyanakkor leszögezte: "győzelem, vereség, vagy döntetlen legyen is az eredmény", boldog lesz, hogy minden erejét beadta a Fehér Házért folytatott küzdelembe. Így fogalmazott: "győzzünk, veszítsünk, vagy döntetlen legyen az eredmény - bár csaknem teljesen biztos vagyok abban, hogy ha mindenki elmegy szavazni, akkor győzünk - én elégedett leszek magammal".

Lapvélemények szerint Donald Trump elnökként újraindíttathatja a nyomozást Clinton ellentmondásosnak tartott hivatali e-mailje ügyében. Ugyanakkor a kommentárok rámutatnak arra is, hogy a republikánus elnökjelölt először érzékeltette, hogy elveszítheti a választást és ha így lesz, azt el is foga ismerni. Szerdán ugyanis, az elnökjelöltek vitáján Las Vegasban még nem kötelezte el magát a választási eredmények elismerése mellett, csütörtökön pedig egy ohiói kampányrendezvényen azt mondta, csakis akkor ismeri el a választást, ha ő győz, és ha a a választások tiszták, ellenkező esetben fenntartja magának a jogot a választási eredmények felülvizsgálatára és jogi eljárás megindítására is. 

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/31221/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,donald trump,elnökválasztás,hillary clinton,kolumbusz kristóf,mti hír
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?