Blogolj!

Gátlástalanul, minden bevetnének Orbán megbuktatására

Nekünk, magyaroknak nem mindegy, hogy ki lesz az amerikai elnök? Nem mindegy! Nagyon nem!

Hillary Clinton és Soros György. Magyarország esküdt ellenségei

Hillary Clinton esetleges győzelme után a Soros György által pénzelt és irányított amerikai elnök egyik elsőszámú célpontja lenne Orbán és Magyarország. Gátlástalanul mindent bevetnének Orbán megbuktatására.

Hogy erre milyen félelmetesen sikeres eszközeik vannak, arról tudna mesélni a megbuktatott Berlusconi, arról tudna mesélni a kreált korrupciós ügyekkel megbuktatott jobboldali cseh és horvát kormányfő, és arról tudnának mesélni Ukrajna népei, akiket az amerikai érdekek véres polgárháborúba kergettek, és még az sem számított, hogy Ukrajna szétszakadt…

Soros sohasem titkolta, hogy Orbán megbuktatása a maradék életének egyetlen fontos célja. Erre sohasem sajnált pénzt kiadni. Bármennyit. Támogat velejéig hazug médiát, támogat álcivil szervezeteket, amelyek a közbizalmat, sőt, sokszor az állambiztonságát ássák alá. Támogat pártokat, politikusokat, akik Orbán lejáratását kapták feladatul. Amikor látta, hogy mindez nem elég, képes volt európai intézményeket, politikusokat és médiát pénzelni Orbán ellen hergelve Európa közvéleményét és a brüsszeli döntéshozókat.

Mindeddig azonban összességében hiába volt minden kiadott dollár, Orbán Viktor meg tudta védeni önmagát, kormányát és az országunkat is Sorostól, az ördögfajzattól.

Ezért aztán Soros, mindent egy lapra föltéve, úgy döntött, hogy vesz magának egy amerikai elnököt és általa, a világ legbefolyásosabb politikusa által ront rá Orbánra és Magyarországra.

Sátáni tervének első része, miszerint vesz magának egy amerikai elnököt, ma sikerülhet.

Hillary Clinton nem más, mint Soros György kesztyűbábja. Soros pénzügyi segítsége nélkül ugyanis a Clinton család már évekkel ezelőtt csődbe ment volna Bill Clinton peres ügyei miatt. A volt elnök ugyanis nyolcéves elnöki fizetésének sokszorosát volt kénytelen sztárügyvédekre költeni, mert nem bírt a farkával, és emiatt kis híján még az elnökségről is leváltották. De még után is perek özöne vitte a pénzét… Ekkor nyúlt a hónuk alá Soros, akinek segítségével nem csak a csődöt kerülték el, de a kétes machinációkkal egyre jobban meg is szedték magukat.

Soros jól tudta, hogy egyszer megtérülhet a befektetése. A megtérülés ideje pedig most jött el, hiszen - ha csak valami váratlan nem történik - a Soros által fizetett Hillary Clintont, a négerek és az illegális bevándorló latinók millióinak szavazataival elnökké választják.

Soros semmit sem bízott a véletlenre. Két éve minden fórumon, minden baloldali és liberális amerikai médiában megy az agymosás Hillary Clinton érdekében. A párton belüli ellenfeleket, amolyan Sztálint is megszégyenítő módon állították félre. Miközben demokráciáról papoltak és oktattak, a lehető legantidemokratikusabb módon tudták csak elérni, hogy Hillaryből egyáltalán jelölt lehessen. Hiába intéztek el vagy vettek meg, már az előválasztások előtt, minden számba jöhető demokrata ellenfelet, még egy extravagáns, szocialista vénember is meg tudta szorongatni Hillaryt. Egyenlő feltételek esetén pedig valószínűleg meg is veri. Jól mutatja mindez, hogy még a demokraták többsége számára is vállalhatatlan a Hillary-Soros páros.

A saját párton belüli ellenfelek kinyírása azonban tündérmese volt csak ahhoz képest, amit Donald Trumppal műveltek. A legalja, legmocskosabb, leghazugabb kampányt vitték ellene, ami csak a világtörténelemben előfordult.

Hazug és alattomos vádak özönét zúdították Trumpra. A teljes baloldali és liberális média világszerte összefogott annak érdekében, hogy Donald Trumpot egy ostoba, nőcsábász, rasszista, gyűlölködőnek állítsa be. Hogy ez milyen sikerrel járt, azt jól mutatja, hogy még Magyarországon is sok, magát jobboldalinak, sőt Fideszesnek valló ember is bedőlt a kampánynak, és Trumpot idiótának tartja.

A mindent elborító gyűlölet- és lejárató hadjárat pedig, úgy tűnik, ma célt ér.

És ez nem csak Amerikának fog fájni, hanem nekünk, magyaroknak is.

Hillary Clinton esküdt ellensége lesz Magyarországnak. Soros kérésére mindent, de tényleg mindent meg fog tenni, Orbán ellen. Nem fognak válogatni az aljas eszközökben. André Goodfriend jó barátnak fog tűnni azokhoz képest, akiket Hillary és Soros rá fog szabadítani Magyarországra.

Hillary szerint ráadásul Európának, így Magyarországnak is be kell fogadnia a muzulmán áradatot.

Hillary esküszik a liberális állam kizárólagosságára, aki nem ezt teszi, az az ő szemében fasiszta diktátor.

Hillary szerint e nemzetállamok idejét múlt dolgok, a helyükbe a multinacionális tőke kell lépjen. Az erős nemzeti kormányok által vezetett országok helyett, inkább a jórészt amerikai vezetésű multi cégek által irányított országokat akar látni Európában és másutt is.

Hillary és támogatói számára a pénz mindenekfelett áll. A pénz az ő vallásuk és Istenük. Pénzért tehát bármit megtesznek, bármire képesek.

Hillaryt nem érdekli az egyszerű emberek sorsa. Ő egyszerűen csak megvehető vagy megtéveszthető szavazókat lát bennük.  Szavazókat és semmi többet. Akikre négyévenként szükség van, ezért néha kell lökni nekik valami morzsát. Ha mást nem, hát szavakat, ígéreteket, vagy gerjesztett félelmet.

Ezzel szemben Donald Trumpot nem érdekli a pénz. Van neki elég. Megkereste tisztességgel, ellentétben Clintonékkal.

Donald Trump számtalanszor bizonyította, hogy érti és megérti az egyszerű állampolgárok gondját, baját. És próbálna rajtuk segíteni. Még azon az áron is, hogy szembe kell menjen a multikkal, a pénzemberekkel.

Donald Trump élesen elítéli a gazdasági bevándorlást. Nem csak az Egyesült Államokban, hanem Európában is.

Trump az erős nemzetekben az erős országokban hisz.

Ha ma Donald Trump megbukik, akkor négy évre odaveszik a remény, hogy fordul a világ kereke az ésszerűség irányába… És ez nem mindegy. Nagyon nem mindegy. Nekünk, magyaroknak, különösen nem mindegy. Mert a háttérben már dörzsöli sátáni kezeit Soros György… És jelenleg Trump az egyedüli, aki rácsaphat a sátáni mancsokra.

1
https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/31555/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,donald trump,elnökválasztás,hillary clinton,kolumbusz kristóf,soros györgy
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Judit 2016-11-09 09:24:52
Ennek fényében csodálatos Donald Trump győzelme! Isten meghallgatta kérésünket!
Megszabadított a gonosztól.Gyuri Bácsitok, Tisztelt ellenzék ezek után zárójelben lesz!
Kár volt olyan biztosnak lennetek abban, hogy a Hölgy győzelme esetén Orbán Viktort leválthatjátok! Nem kötelező hazafias elkötelezettségűnek lenni! De ha segíteni képtelenek vagytok, ne ártsatok!
Válaszolok
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?