Blogolj!

Amerika legnagyobb lúzere…

Egy sikerek nélküli, de bukásokkal teli, dicstelen „karrier”, amely tökéletesen jellemző a liberális világra.

Hillary Clinton - az örök lúzer

Arroganciája, érzéketlensége, mohó pénz- és hatalomvágya egyre nagyobb bukásokba sodorta. Végül, november 8-án, több mint 60 millió ember pofozta ki őt a politikai szemétdombra.

Hillary Rodham Clinton. Nem egyszerűen az elnökválasztás vesztese, hanem a tökéletes lúzer szinonimája ma már.

Hosszú és kiábrándító történet az övé, amely egy törtető, ám tehetségtelen nő tragikus története.

Lassan két évtizede azon röhög a világ, hogy a férje még az Ovális Irodát is arra használta, hogy őt csalja. Az egész világ csámcsogott azon, hogy Bill kivel, hogyan, milyen pózban és hányszor csalta meg feleléségét, Hillary Clintont. Hogy Bill melyik nőnek melyik testrészébe rakta a nemi szervét és hogy az szexnek számít-e… De semmi önérzet nem volt Hillaryben, a hatalomhoz ragaszkodva „megbocsátott” Billnek…  És Bill, élve Hillary tökéletes lúzerségével, mint kiderült, azóta is „farkalgatja a libákat”

És mindez nem volt elég az önalázásból Hillary Clintonnak… Ő házhoz megy a további pofonokért. A Fehér Házhoz. Aminek az ajtaját állandóan rácsapják…

Nyolc évvel férje dicstelen távozása után saját maga a beköltözni ama Ovális Irodába, ahol férje Bill nyolc éven keresztül szórakoztatta magát a gyakornoklányokkal és ki tudja még kikkel.

Magát abszolút esélyesnek gondolva elindult a demokraták előválasztásán. Aztán jött egy vidéki, ismeretlen néger srác és leverte, mint vak a poharat. Hillary megalázó vereséget szenvedett egy akkor még ismeretlen outsidertől, Barack Obamától. És végül bármilyen önalázó módon ajánlgatta magát, még alelnöknek sem kellett Obamának. Így végül egy külügyminiszteri posztot sikerült kisírnia magának.

A négy évig tartó külügyminisztersége is a kudarcok sorozata volt. A tényleges külpolitikát maga Obama csinálta, Hillary volt az elnök „táskacipelője”, illetve a kellemetlen és ciki ügyek felelőse. Azokat sózták rá.

Ráadásul az arroganciája, amely 2016. november 8-án a végső bukását okozta, már itt is megmutatkozott. Míg Obama képes volt letenni az imádott Blackberryjét és betartva a törvényeket használta a kormányzati gépeket, addig Hillary, a törvények felett állónak tartva önmagát, magasról tett a szabályokra.

Ez később végzetessé vált. Az e-mail botrány örökké ráégett és az amerikaiak többsége számára nyilvánvalóvá tette: Hillary fütyül a szabályokra, törvényekre, és van takargatnivalója. És nem őszinte, és a felelősség alól jogi csűrcsavarokkal, hazudozással akar kibújni. És képtelen a hibáinak belátására és pláne képtelen a bocsánatkérésére.

De ennél súlyosabb dolgok is kiderültek Hillaryről a külügyminisztersége alatt. A legsúlyosabb ezek közül az, hogy Hillary Clintonnak semmit sem számítanak az emberi életek. Külügyminisztersége alatt zajlott a hírhedt Bengázi támadás, amely során négy amerikait, köztük a nagykövetet terroristák mészároltak le. Bár több vizsgálat egyértelműen megállapította, hogy hibázott a külügy, politikai karrierje érdekében sem a hibát elismerni, sem a tényleges felelőssége vállalni nem volt hajlandó Hillary. Négy ember élete nem számított neki, csak a karrierje. Megint jogászkodott, csűrt-csavart, hárított, másra kent mindent… Bár jogilag tényleg megúszta, november 8-án ezért is súlyosan megfizetett.

Négy év után vetett véget Obama a kínos táskacipelői szerepnek, a második elnöki ciklusára már mást nevezett ki külügyminiszternek. Hillary már akkor azzal próbálta menteni a külügyminiszteri bukását, hogy azért nem vállal kormányzati szerepet, mert pihen és fölkészül.

És végül, két évvel ezelőtt, úgy döntött, belevág ismét, megcélozza az elnökséget. Ezúttal azonban nem akart ismét egy Obama-féle meglepetésemberrel szembekerülni. Ezért Soros Györgynek eladta magát, hogy az ő pénzén megvásárolhassa a demokrata elnökjelöltséget. A gépezet beindult és ígéretekkel, fenyegetéssel valamint anyagi ráhatással sikerült is minden számottevő ellenfelet kiszorítani a ringből. Még Obama alelnökét is…

Ehhez képest szinte bukással ért föl, hogy egy nevenincs öregúr, egy magát szocialistának valló, extravagáns, olykor hóbortos, Amerika hátsóudvarából előkerült emberke alaposan megszorongatta. Olyannyira, hogy végül csak mindenféle antidemokratikus machinációt bevetve tudták megszerezni a jelöltséget. És persze ezzel is lebuktak. Napvilágra került, hogy a Soros által megvásárolt demokrata pártelit milyen mocskos eszközökkel segítette Clintont, és akadályozta ellenfelét. Így végül az egész világ előtt nyilvánvalóvá vált, hogy Hillary Clinton elnökjelöltté történő megválasztása a demokrácia megcsúfolása, sőt, lábbaltiprása volt. Ezért is nagy árat kellett fizetnie november 8-án: minden hagyományos demokrata szavazói rétegben visszaesett a támogatottsága Obamához képest.

És végül, amikor már azt remélte, hogy senki sem állhat az útjába a Fehér Házba vezető úton, jött egy igazi politikai outsider, egy ember, akit ők bohócnak, tahónak, tudatlannak, és főleg esélytelennek tartottak. És ez a lenézet t ember szépen besétált november 8-án a Fehér Házba és végleg bevágta a washingtoni ajtót Hillary Clinton előtt. Donald Trump úgy vágta rá az ajtót Hillary Clinton elhasznált arcára, hogy a fal adta a másikat.

Pedig, ami mocskosságot egy kampányban meg lehet tenni, azt Soros és Hillary minden gátlás nélkül megtették Donald Trumppal szemben. De már esz sem segített Hillaryn. Sőt. A mocskosságért bosszúból, Trump lefasisztázott szimpatizánsai milliói vették a fáradtságot és mentek el csak azért is szavazni Clinton ellen Trumpra.

Hillary ráadásul következetesen képviselte azt az álláspontot, hogy ő mindent mindenkinél jobban tud. Ő mindig jobban tudta, hogy mi kell az embereknek, mint az emberek maguk. Ezért aztán nem is kereste a valód párbeszédet az egyszerű emberekkel. És azért sem, mert sohasem bírta elviselni, ha ellenvéleményt mondtak, ha nem értettek vele egyet. A közemberek meghallgatása helyett - úgy gondolta - elég a média embereivel jóban lenni. És azok majd szépen elmondják a közembereknek, hogy miért is jó nekik Hillary Clinton.  Hát azok meg is tettek mindent, sőt még annál is többet. Ám a világ változott. Ma már sokan vannak, akik a saját szemüknek, eszüknek hisznek, mint sokszor lelepleződött manipulatív sajtónak. A közösségi hálók világában bárkihez el lehet juttatni az üzeneteket a média manipulációja nélkül is juttatni az üzeneteket. És amikor az el nem kötelezett szavazók millió tapasztalták azt, hogy a média által akarja befolyásolni, sőt, átverni őket Hillary és csapata, akkor sokan közülük úgy döntöttek, hogy inkább Trumpra szavaznak, mert ő legalább őszinte. És ők, az utolsó pillanatban döntő szavazók ütötték az utolsó szeget Hillary Clinton elnöki álmainak koporsójába.

Ezzel pedig Hillary Clinton utolsó és legnagyobb csatájából, a korábbiakhoz hasonlóan vesztesként került ki.

Hillary Clinton 2016. november 8-án végleg és visszavonhatatlanul megbukott.

Visszatekintve dicstelen pályafutására az egyetlen pontosan ráillő jelzőpáros van: az örök lúzer.

1
https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/31610/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,bill clinton,elnökválasztás,hillary clinton,kolumbusz kristóf,lúzer,soros györgy
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Illés 2016-11-11 18:44:47
Azért ez a Donald gyerek nem semmi.Rögtön az első intézkedése,hogy kilakoltat egy fekete családot.Azt még nem lehet pontosan tudni,hogy a volt elnök és családja utcára kerülnek,vagy lesz fedél a fejük felett.
Válaszolok
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?