Elcsalják Trump győzelmét?

A liberálisok világraszóló csalással akarják megfosztani a megválasztott elnököt a hatalomtól. Szerintük ez a demokrácia...

A liberálisokat nem érdekli, hogy döntöttek a választók...

Interneten és közösségi oldalon közzétett petícióban kérik az amerikai elektorokat, hogy a választási eredményektől függetlenül Hillary Clintont, a Demokrata Párt jelöltjét válasszák meg elnöknek.

Az elektori kollégium december 19-én ül össze, hogy megválassza az Egyesült Államok elnökét - Donald Trump elnöksége akkortól lesz hivatalos -, és civil csoportok most útjára indítottak egy internetes petíciót, amelyben arra kérik az elektorok testületét, hogy ne Trumpot, hanem Clintont nevezzék meg mint az Egyesült Államok 45. elnökét.

"Felszólítjuk az elektorokat, hogy ne vegyék figyelembe az általuk képviselt államok voksait, és szavazzanak Clinton külügyminiszterre" - olvasható a petícióban. Nem egyértelmű, hogy kik állnak a petíció hátterében, de egy magát Elijah Bergnek nevező, észak-karolinai férfi neve szerepel aláíróként.

A petícióban megfogalmazottak érvényesítésére nincs jogi lehetőség.

2
https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/31691/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,donald trump,elnökválasztás,hillary clinton,kolumbusz kristóf,liberálisok,mti hír,választási csalás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Aldóne Niki
Aldóne Niki 2016-11-16 18:19:40
Hihetetlen, hogy a Demokrata álarcok mögött olyan szellemű emberek létezhetnek, akik féktelen hatalomvágyukban megfeledkeznek a demokrácia fundamentális alapjáról, a demokratikusnép szavazás kötelező végrehajtásáról!
Válaszolok
László Zoltán Zentai 2016-11-15 13:10:54
Annyira aljas a milliárdosok bandája, hogy nagy ívben kakilnak az eredményekre, nekik csak szólamokban kell a demokrácia, nekik csak az a népuralom a jó, ami csak és kizárólag nekik hódol,nekik engedelmes! Nekem mindig Amerika jelentette a szabadságot! Ezek a milliárdosok megdöntötték bennem az Amerikába vetett hitemet.
Válaszolok
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?