Csak mocskos kampányfogás volt a szexuális molesztálási vádözön Trump ellen?

Kolombusz Kristóf

A Trumpot megvádoló nők ügyvédje arra kéri a megválasztott elnököt, hogy ne perelje be az őt bemocskoló nőket. Vajon miért? Csak nem attól félnek, hogy elveszítenék a pereket?

Félnek, hogy elveszítik a pereket Donald Trumppal szemben?

Gloria Allred amerikai sztárügyvéd arra kérte Donald Trumpot, a megválasztott, republikánus párti elnököt, hogy ne indítson rágalmazási pereket az őt szexuális zaklatással vádoló nők ellen.

Az egyik vádlóval, Summer Zervosszal közösen megtartott sajtókonferenciáján Allred - aki a szexuális visszaélések ügyében indított peres eljárások és sztárok válópereinek egyik legismertebb ügyvédje az Egyesült Államokban - azt kérte Trumptól, hogy "vonja vissza korábbi állítását, miszerint az őt vádoló nők hazudtak", és "vállaljon kötelezettséget arra, hogy nem indít ellenük peres eljárást". 

Az ügyvédnő leszögezte: az általa képviselt - és Trump által hazugsággal vádolt - nők nem akarnak perre menni a megválasztott elnökkel, de ha ő megindítja ellenük a rágalmazási pert, akkor válaszul ők is pert indítanak. 

A sajtóértekezleten Zervos - aki egy állítólag 2003-ban történt zaklatással vádolta meg Trumpot a kampány idején - reszkető ajkakkal olvasott fel egy nyilatkozatot, amelyben azt állította, hogy amióta elmondta történetét, halálos fenyegetéseket kapott, és többször megfélemlítették. Konkrétumokat azonban nem említett. Elmondta, hogy nem akar pert indítani Trump ellen, de nem indokolta ezt. 

Egyes kommentárok szerint a magyarázat az lehet, hogy a hosszúnak és költségesnek ígérkező pert a Donald Trumpot megvádoló nők elveszítenék.

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/31693/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,donald trump,elnökválasztás,kolumbusz kristóf,mti hír,szexuális erőszaktevő,szexuális molesztálás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?