Hillary Clinton totálisan tönkrement

Szemmel láthatóan szétesett a veresége óta. Az is kiderült, hogy képtelen volt méltósággal viselni a választás elvesztését. Természetesen hazudtak a választás éjszakáján történtekről is…

Fésületlenül, smink nélkül szétesett személyiségű lett. Néhány nap alatt sok évet öregedett...

A közvetlenül az elveszített elnökválasztás után mondott beszéde óta először jelent meg és mondott beszédet a nyilvánosság előtt Hillary Clinton szerdán.

A demokraták volt elnökjelöltje Washingtonban, a Gyermekvédelmi Alap nevű, hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozó nonprofit szervezet rendezvényén mondott beszédet. A későbbi first lady és külügyminiszter fiatal ügyvédként - évtizedekkel ezelőtt - ennél a szervezetnél kezdte jogi karrierjét, s most életműdíjat vett át az alapítványtól. 

Beszédében Clinton elsősorban a gyermekvédelemről szólt, de röviden kitért a választási vereségre is. "Tudom, hogy önök között sokan mélyen elkeseredettek a választási eredmények miatt, én is az vagyok, elmondani sem tudom, mennyire" - fogalmazott.

S elmondta azt is, hogy nagyon nehezére esett megjelenni a nyilvánosság előtt. "A múlt héten volt néhány napom, amikor nem vágytam másra, mint hogy egyszerűen csak összegömbölyödjem egy jó könyvvel a kezemben vagy a kutyáinkkal az oldalamon" - osztotta meg a vereség utáni hangulatát. Kitért arra, hogy a választási eredmények "nagyon mély megosztottságot" tártak fel az Egyesült Államok lakosságán belül. 

Arra biztatta hallgatóságát, hogy emelkedjenek felül a vereség feletti döbbeneten és harcoljanak az értékeikért, soha ne adják fel a küzdelmet. "Amerika megéri a fáradságot. Gyermekeink megérik a fáradságot. Higgyünk az országunkban, harcoljunk az értékeinkért és soha, de soha ne adjuk fel" - mondta a tanácskozás résztvevőinek.

Az eseményről közreadott fotón jól látszik, hogy Hillary Clinton nagyon rossz bőrben van, szétesett személynek tűnik, amit immár palástolni sem lehet.

Közben az is kiderült, hogy képtelen volt méltósággal viselni a választási vereséget.  Miközben kétségbeesett hívei és kampánycsapatának tagjai arra vártak, hogy szóljon a választás éjszakáján, Hillary őrjöngött. Bár az eredeti hírek arról szóltak, hogy vigasztalanul bőgött, a valóság ezzel szemben az, hogy pusztító őrjöngésbe kezdett, amikor szembesült azzal, hogy Trump fog nyerni. A The American Spectator beszámolója szerint üvöltve káromkodott, fölborogatta a bútorokat és minden mozdíthatót hozzávágott a hozzá közelállókhoz, azokhoz a stábtagokhoz, akik mindvégig kitartottak mellette. ezek után döntöttek úgy a kampányának vezetői, hogy nem engedik a nyilvánosság elé lépni az önmagából teljesen kifordult Hillary Clintont.

1
https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/31805/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,elnökválasztás,hillary clinton,kolumbusz kristóf,lúzer
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Izodor 2016-11-19 00:37:31
Hillary majdnem70 eves. Valoszinuleg ez az igazibb arca. A valasztaskor hulyere volt sminkelve. Most mar nem .
Válaszolok
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?