Liberális világnézet: a Trump szavazóknak meg kellene halniuk

Kolombusz Kristóf

Nem, nem egy vidéki suttyónak a kocsmából, hanem egy ünnepelt hollywodi celebnek sikerült ezt közzétennie. A toleráns, liberális világ nagyobb dicsőségére…

Hollywood a kussolásával azt jelzi: egyetért Mchael Shannon őrjöngésével

„Ha Trumpra szavaztál, számodra eljött az urna ideje”

„Talán egy polgárháborúra lenne szükség, vagy valami.”

„a választók egy részének fogalma sincs, miért élnek a földön, képtelen munkát szerezni, nem tudnak semmit semmiről”

„ez az ország tudatlan seggfejekkel van tele. A nagy piros műfaszt, ami keresztülszeli az országot, (utalás azokra az államokra, ahol Trump nyert – piros színnel jelölik a térképen) a saját, idióta seggfejekkel teli országához kéne csatolni. Nevezzük mondjuk ezt az országot Kibaszott Idióták Egyesült Államának”

„akiknek a szülei Trumpra szavaztak, tekintsék magukat árvának”

A cinematrix blog tette közzé az Oscar-díjra is jelölt Michael Shannon őrjöngéseiből a fenti, szaftos részleteket. Súlyosbítja a „színész” szavait, hogy ezt nem egy rossz pillanatában, netán részegen követte el. Nem, a választás óta folyamatosan, minden interjúban csak Trumpról és szavazóiról hajlandó beszélni. Illetve inkább mocskolódni.

Előkerül benne kendőzetlenül a hollywoodi liberális világkép: mindenki dögöljön meg, aki másképp gondolkodik, mint ők. És ezt nyíltan ki is mondja.

És ebben nem ez a legszomorúbb, hogy kimondja. Hanem, hogy megteheti. Büntetlenül. Nem fogják rajta számon kérni, nem fogja kitaszítani a celebvilág, sőt, még több filmszerepet kaphat Hollywoodtól. A Szabadság útjaiért Oscar-díjra jelölt színész, az Acélember című Superman-film Zod tábornoka tehát háboríthatatlanul folytathatja ámokfutását. Ugye tudjuk, hogy mi várt volna arra a színészre, aki mondjuk Hillary győzelme esetén azt nyilatkozta volna, hogy a Clinton szavazóknak mind meg kellene halniuk…

Persze, örülnünk kell, hogy ez a Shannon nevű senkiházi volt annyira ostoba, hogy mindezt a világ szemébe hányta. Így legalább minden amerikai és nem amerikai tiszta képet kapott arról, hogy a hollywoodi celebekről szóló hírek nem pletykák, nem összeesküvés elméletek. Ezek tényleg ilyenek. Pusztulásra ítéltettek.

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/31920/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,donald trump,elnökválasztás,hollywood,kolumbusz kristóf,liberálisok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?