Újabb fordulat Amerikában? Hillary emberei újraszámlálást követelnek!

Kolombusz Kristóf

Még mindig képtelenek beletörődni a vereségbe a Soros által fizetett Hillary Clinton stáb. Pedig amikor a Trump kampánycsapat felvetette, hogy gond lehet a szavazásnál, akkor sok szakértő elhajtotta őket, hogy minden rendben, csalás nem lehetséges. Most ezek a szakértők már csalást kiáltva újraszámlálást követelnek Hillary érdekében.

Hillaryban nincs annyi tisztesség, hogy leállítsa az eredményeket megkérdőjelező stábtagjait...

Hillary Clinton, a demokraták volt elnökjelöltje híveinek egy csoportja  azt szeretné, ha három szövetségi államban átvizsgálnák, újraszámlálnák a voksokat. 

A republikánusokhoz közelálló Fox televízió értesülései szerint Pennsylvania Michigan és Wisconsin államokban lenne szükség a voksok újraszámlálására, átvizsgálására. 

A szavazatok számlálása egyes körzetekben még mindig nem zárult le, s Hillary Clinton híveinek egy csoportja - választási szakértők, egyetemi oktatók, számítógép-biztonsággal foglalkozó szakemberek csapata - most azt tervezi, hogy a jövő hét elején a szövetségi hatóságok és egy kongresszusi bizottság elé terjeszti álláspontját. A 18 oldalas, hírek szerint már elkészült összegzésben felvetik azt, hogy külföldi számítógépes behatolások befolyásolhatták a szavazások összesítését ott, ahol nem papír alapú, hanem számítógépes volt a voksolás. 

Ennek alátámasztására felhozzák David Greenwald, az Oregonian című oregoni helyi lap munkatársának cikkét, amelyben a szerző arról írt, hogy  feltűnően nagy a különbség a számítógéppel és a papír alapú szavazócédulákkal voksoló körzetek eredményeiben. A számítógépes szavazásokon az újságíró szerint kiugróan magas arányú volt a Trumpra voksolók aránya.  

Bár választási szakemberek nem tartják lehetségesnek, hogy választási csalás fordult  volna elő bárhol is, kedden egyetemi oktatók, elsősorban számítógépes biztonsággal és választásokkal foglalkozó szakemberek fordultak nyílt levélben a kongresszus politikusaihoz. A levélben közölték a politikusokkal, hogy "mélyen aggasztják" őket az esetleges külföldi hackertámadásokról szóló korábbi hírek, s ezért a politikusok gyors közbenjárását kérik a választási eredmények akkurátus átvizsgálása érdekében.

Wisconsin államban most pénteken, Pennsylvaniában jövő hétfőn, Michiganben pedig november 30-án jár le az a határidő, ameddig kérelmezni lehet a szavazatok felülvizsgálatát. 

Hillary Clinton, a demokraták volt elnökjelöltje egyáltalán nem szólalt meg az ügyben.

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/32057/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,demokrata,donald trump,elnökválasztás,hillary clinton,kolumbusz kristóf,mti hír,soros györgy,választási csalás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?