Orbán és Trump. A két fekete bárány…

Kolombusz Kristóf

Orbán Viktor és Donald Trump. a két washingtoni fekete bárány... Győztesek.

Ismét hatalmas pofont csattant a balliberálisok rinocéroszbőr vastagságú pofáján. Trump nem csak, hogy tudja ki Orbán Viktor, de föl is hívta. Sőt meg is hívta Washingtonba…

A Világgazdaságnak adott interjúban csattant az ostor: Orbán Viktor beszámolt arról, hogy már beszélt telefonon az új amerikai elnökkel… Íme, az interjúrészlet:

„Valamivel többet tudok már, mint ami a híradásokból kihámozható.  Beszéltem telefonon az új amerikai elnökkel, így állíthatom, hogy a mi pozíciónk sokat javult. Donald Trump világossá tette, hogy nagyra tartja Magyarországot. Úgy érzékeltem, tudja, hogy a magyar egy bátor és szabadságharcos nép, amelynek az elmúlt hat évben elért gazdasági eredményei kiemelkedőek.

Meghívott Washingtonba, mire elmondtam neki, hogy már régen nem jártam ott, hiszen „fekete bárányként” kezeltek. Nevetve annyit válaszolt, hogy őt is.

Donald Trumpról azt gondolom, hogy most olyan elnöke lesz Amerikának, aki ideológiailag nem korlátozott, tehát nyitott ember, és sokkal inkább a siker, a hatékonyság és az eredmény érdekli, mintsem a politikai elméletek. Ez nekünk kedvez, hiszen a tények mellettünk szólnak. A gazdasági együttműködés eddig is jó volt, csak az ideológiák jelentettek akadályokat."

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/32086/pics/lead_800x600.png
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,donald trump,elnökválasztás,kolumbusz kristóf,orbán viktor
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?