Trump pont úgy beszélt a menekültügyről, mint Orbán

Kolombusz Kristóf

Trump: A Közel-Kelet térségeiből áradnak be az emberek, s nekünk fogalmunk sincs, hogy kik ők, honnan jönnek, mit gondolnak, ezt le fogjuk állítani

180 fokos fordulat menekültügyben Amerikában! Buta politikusokról, menekültporgramokról és a bevándorlás leállításáról beszélt Donald Trump.

Ohió Államban tett látogatása során Trump kitért az ohiói egyetem columbusi kampuszán a hét elején elkövetett késeléses merényletre is - amelyet egy szomáliai hallgató hajtott végre. A támadásért ismét az Egyesült Államokba beengedett menekülteket és a politikusokat okolta. "Vannak fenyegetések, amelyeket a mi buta politikusaink teremtettek bután, a menekültprogramjaikkal" - szögezte le.

Megismételte, hogy a további támadások megelőzésére és az amerikaiak biztonságának megőrzése végett felfüggeszti a bevándorlást azokból a térségekből, ahonnan nem lehet biztonsággal ellenőrizni az érkezőket. "A Közel-Kelet térségeiből áradnak be az emberek, s nekünk fogalmunk sincs, hogy kik ők, honnan jönnek, mit gondolnak, ezt le fogjuk állítani" - szögezte le.

Utalt arra is, hogy az Egyesült Államok az elmúlt években hatezer milliárd dollárt költött el a Közel-Keleten, "de ebben változás lesz" - tette hozzá.

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/32204/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,donald trump,elnökválasztás,kolumbusz kristóf,közel-kelet,mti hír,orbán viktor,terrorizmus,terrortámadás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?