Trump nagyokat rúgott Angela Merkelbe

A pénteken hivatalba lépő új amerikai elnök a migránsok befogadása miatt osztotta ki a német kancellárt. Immár nem először. Korábban gyakorlatilag bolondnak nevezte.

Trump szerint Merkel katasztrofális hibát követett el...

Donald Trump szerint Angela Merkel német kancellár "katasztrofális hibát" követett el az "illegális" migránsok befogadásával.

A pénteken hivatalba lépő következő amerikai elnök a The Timesnak adott, a konzervatív brit napilap online kiadásán vasárnap éjjel megjelent interjúban kijelentette: "nagyon katasztrofális volt" Merkel döntése "ezeknek az illegális (bevándorlóknak) a korlátlan befogadásáról, akárhonnan jöttek is ezek az emberek. Ráadásul senki nem is tudja, hogy honnan jöttek".

Trump szerint a Nyugatnak Szíriában kellett volna biztonsági övezeteket kiépítenie a menekültek számára, és ennek költségeit az Öböl menti országoknak kellett volna állniuk.

1
https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/33175/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,angela merkel,donald trump,elnökválasztás,kolumbusz kristóf,migránsok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
PETRICS iSTVÁN 2017-08-19 14:47:08
Trump Elnök-úrnak tökéletesen igaza van. Felmérhetetlen.és vissza fordíthatatlan nagyon nagy hiba volt,ellenőrzés nélkül beengedni ennyi bevándorlót,az Unióba,ezt ép ésszel nem lehet felfogni,annál is inkább mert ezek a bevándorlók jobb élet reményébe özönlenek Európába. és tönkre akarják tenni Európát.Ezek az emberek nem tudnak,és nem is akarnak dolgozni. abba biztos vagyok,hogy az Unió ezekkel az emberekkel nem fogja pótolni a munka erő hiányt.
Válaszolok
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?