Trump tökös marad: mindenkinek beszól, aki sértegeti

Kolombusz Kristóf

Továbbra sem lesz hajlandó eltűrni a sértegetéseket és nem fogja szó nélkül hagyni a média hazugságait sem.

Trump nem hagyja magát! Bárkinek visszaszól, aki gyalázza őt vagy a családját!

Donald Trump megválasztott amerikai elnök nem szeret ugyan twitterezni, de elnökként sem mond le róla, mert úgy véli, a sajtó nem tisztességes vele. 

A hamarosan hivatalba lépő megválasztott elnök a Fox televíziónak adott szerdai interjúban mondta el, hogy január eleje óta már 125 Twitter-bejegyzést tett közzé, pedig nem is szereti ezt a kommunikációs eszközt.  

Azt, hogy elnöksége alatt is intenzíven fog twitterezni, azzal indokolta, hogy a média és a sajtó nagyon tisztességtelen vele szemben, a Twitter az egyetlen lehetősége arra, hogy ellenlépéseket tegyen.

Donald Trump arról ismert, hogy szinte semmit nem hagy megválaszolatlanul, mindenre azonnal és akár többször is reagál pár mondatos Twitter-bejegyzésekkel. 

A republikánusokhoz közeli Fox televízió készített egy kis összeállítást a leendő elnök idei bejegyzéseiből. 

Amikor arról jelentek meg hírek, hogy néhány híresség nem hajlandó részt venni a beiktatási ünnepség utáni koncerten, Trump azonnal azt írta: "sok hírességet, aki most azt mondja, hogy nem hajlandó részt venni az ünnepségen, nem is hívtunk meg". Néhány divattervező, köztük Tom Ford kijelentette, hogy nem hajlandó a leendő first ladyt, Melania Trumpot öltöztetni, mire Donald Trump így válaszolt: a felesége "nem szereti Tom Fordot és nem szereti az általa tervezett ruhákat sem".

A beiktatási ceremóniát bojkottáló képviselőknek azt üzente, hogy nem bánja, ha nincsenek ott, de "mivel nagyon sokan jönnek, és nagy szükségünk van székekre, remélem, visszaküldik a jegyeiket is".

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/33250/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,donald trump,elnökválasztás,kolumbusz kristóf,média,twitter
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?