Masszív csalások történtek az amerikai elnökválasztáson

Kolombusz Kristóf

Egyik államból a másikba busszal utaztatott szavazók tömegei… Halott emberek nevében szavaztak…  Tömegesen voksoltak nem amerikai állampolgárok is… És mindezt Trump ellen vetette a Soros-Clinton balliberális klán. A Fehér Ház egyik tanácsadója bejelentette: mindezekre bizonyítékok vannak. Donald Trump egyébként a masszív csalások ellenére is fölényesen győzött.  

Miközben a Soros-Clinton klán folyamatosan kétségbevonja Trump győzelmét, kiderült, hogy pont Trump ellen csaltak az amerikai elnökválasztáson...

A Fehér Ház egyik tanácsadója, Stephen Miller szerint bizonyítékok vannak arra, hogy a tavaly őszi elnökválasztásokon csaltak Donald Trump kárára. 

Stephen Miller politikai tanácsadó a vasárnap délelőtti televíziós politikai vitaműsorok csaknem mindegyikében szerepelt.

Az ABC televízió Ez a hét című műsorában megismételte azt a korábban már elhangzott állítást, miszerint Trump elnök azért kapott kevesebb közvetlen szavazatot, mint demokrata párti vetélytársa, Hillary Clinton, mert "masszív választási csalás" történt. A tanácsadó azt állította, hogy erre "rengeteg bizonyíték" van. 

Felhozta példaként azt, amit Donald Trump a napokban magánbeszélgetésben mondott néhány republikánus szenátornak. Eszerint New Hampshire államban azért kapott kevesebb voksot, mint Clinton, mert a szomszédos Massachusettsből busszal New Hampshire-be szállítottak szavazókat. "Elmondhatom, hogy erről a buszoztatásról New Hampshire-ben mindenki tud, ez nagyon is valós, nagyon is komoly" - fogalmazott. Hozzátette, hogy más szövetségi államokban pedig szavaztak halottak nevében is és olyan nem amerikai állampolgárok szintén voksoltak, akiknek nincs szavazati joguk. 

Az interjúban Stephen Miller kitért Trump elnöknek a beutazási szigorításról szóló rendelete körüli jogi vitára is. Kifejtette: egy seattle-i kerületi bíró a személyes nézetei miatt nem kényszerítheti az Egyesült Államok elnökét arra, hogy megváltoztassa a törvényeket és az alkotmányt. "Az elnöknek megvan a felhatalmazása, hogy felfüggessze idegenek beutazását, ha a nemzeti érdek ezt kívánja" - mondta Miller. Ezzel a Seattle-i James Robart bíróra utalt, aki felfüggesztette Donald Trumpnak a beutazások szigorításáról, illetve felfüggesztéséről szóló elnöki rendeletét, s akinek ezt a döntését a héten egy szövetségi fellebbviteli bíróság helybenhagyta.

A tanácsadó a CBS televízióban azt hangoztatta, hogy "egy bíró, aki nem választott tisztséget visel, nem alkothat törvényt az egész ország számára". Hangsúlyozta, hogy a jogi vitának még nincs vége, az elnök minden lehetőséggel számol.

Miller megnyilatkozásai elnyerték Donald Trump tetszését. Az elnök, aki floridai villájában nézte a televíziós interjúkat, Twitter-üzenetben gratulált munkatársának.

 

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/33854/pics/lead_800x600.jpeg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,donald trump,elnökválasztás,hillary clinton,kolumbusz kristóf,soros györgy,választási csalás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?