Elképesztő a Soros-Obama-Clinton klán pofátlansága és gátlástalansága

Kolombusz Kristóf

Lassan fény derül az igazságra: Clintonék nem csak hazudtak, de maguk művelték azt, amivel másokat vádoltak. Clintonék az elnökválasztási kampányban azzal próbálták lejáratni Trumpot, hogy az oroszok pénzelik. Trump győzelme után pedig, a Soros-féle, ma is működő zavarkeltő hálózat továbbra is állandó vádja Trump ellen, hogy kapcsolatban állt az oroszokkal. Közben fény derült arra, hogy Hillary Clintonhoz közel álló embereket pénzeltek Oroszországból.

Gátlástalanul hazudtak...

A liberális médiát persze a tények megint csak nem érdeklik, továbbra is gyalázzák minden alap nélkül a megválasztott elnököt. Soros pedig továbbra is fizeti az elnök ellenes tüntetők ezreit.   

Mindezt természetesen Donald Trump sem hagyja szó nélkül. Hétfőn közzétett Twitter-bejegyzésében ismét Hillary Clintont, a demokraták volt elnökjelöltjét bírálta.

Trump a bejegyzésben feltette a kérdést, vajon Hillary Clinton korábbi kampányfőnökének, John Podestának a testvére kapott-e pénzt Oroszországtól azért, hogy közbenjárjon az oroszellenes szankciók feloldása érdekében, s erről tudott-e a demokraták volt elnökjelöltje, korábbi külügyminiszter. 

Az elnök azt sugallta, hogy nagy pénzt fizethettek John Podesta testvérének az Oroszország elleni szankciók feloldásáért. Trump, megfigyelők szerint arra a televíziós beszélgetésre reagált, amely vasárnap a Fox-televízióban hangzott el, s amelyben Newt Gingrich, volt republikánus házelnök "abszurdnak" nevezte a Trump és kampánycsapara, valamint Oroszország közötti kapcsolatokról szóló információkat, s azt állította, hogy a volt elnök, Barack Obama kormányzatának tagjai állhatnak a háttérben.

Newt Gingrich hangsúlyozta: "ironikus, hogy az egyetlen valós bizonyíték arra, hogy az oroszok pénzzel tényleges befolyást vásároltak, a demokratákkal áll kapcsolatban". 

A The Daily Caller című, internetes konzervatív portál márciusban közölt - szenátusi adatokra hivatkozó - részletesen adatolt riportot arról, hogy a köztudomásúan Oroszország lobbistájaként tevékenykedő Tony Podesta cégének tavaly az orosz Sberbank 170 ezer dollárt fizetett egy hathónapos megbízásért, konkrétan azért, hogy tegyen meg mindent az oroszellenes szankciók feloldásáért.

Twitter-bejegyzésében Trump azért is bírálta Clintont, mert - mint fogalmazott - soha nem kért bocsánatot azért, hogy az elnökjelölti viták kérdéseit előre megkapta.

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/36812/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,donald trump,elnökválasztás,hillary clinton,kolumbusz kristóf,orosz kapcsolat,soros györgy,soros-obama-clinton klán
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?