Hillary Clinton előkerült és egyből nekiállt Trumpot gyalázni

Kolombusz Kristóf

A Soros-Obama-Clinton klán bukott elnökjelöltje minden korábbinál élesebben támadta az elnököt, bár ahhoz gyáva volt, hogy nevén nevezze Donald Trumpot.

Hullary az igazság és az ész elleni támadásnak nevezte a 2017-es évet. A kérdés persze az, hogy ki támadja ezeket. Szerinte Trump…

Csaknem egyórás beszédében Hillary Clinton anélkül támadta az elnök viselkedését és politikáját, hogy néven nevezte volna Donald Trumpot. 

A demokraták volt elnökjelöltje egykori alma materében, a Wellesley főiskolán mondott évzáró beszédet. Párhuzamot vont Richard Nixon és a jelenlegi elnök között. "Dühösek voltunk, hogy az elnökválasztáson olyan embert választottunk, akinek az elnöksége végül is a megszégyenítő felelősségre vonásba torkollott, azt követően, hogy elbocsátotta az ellene nyomozást folytató tisztségviselőt" - fogalmazott Clinton, utalva arra, hogy nemzedéke mit érzett a Richard Nixon volt republikánus elnök ellen indított és lemondásával végződött eljárás miatt.

A demokraták volt elnökjelöltje egykori alma materében, a Wellesley főiskolán mondott évzáró beszédet

"De azt akarom, hogy tudjátok, túljutottunk ezeken a nehéz időkön, társadalmunk megváltoztatta a törvényeket és kiszélesítette a jogokat és a lehetőségeket" - fogalmazott Clinton.

Leszögezte, hogy szerinte a 2017-ben diplomázók "az igazság és az ész" ellen folytatott "teljes körű támadással" néznek szembe.

A közösségi oldalakon olvasható híreket és vitákat idézve úgy vélte, hogy az Egyesült Államokban ma megtagadják a tudományosságot, félelmet gerjesztenek illegális bevándorlóktól, muszlimoktól, kisebbségektől, szegényektől.

A jelenlegi kormány költségvetését "szélhámosnak" minősítette, s azt állította, hogy "elképzelhetetlen kegyetlenséggel" intéz támadást az amerikai társadalom legsérülékenyebb rétegei, a legfiatalabbak, a legidősebbek, a legszegényebbek és a legkeményebben dolgozók ellen. Szerinte a költségvetés matematikailag sem állja meg a helyét. 

A volt elnökjelölt - a várakozásokkal ellentétben - nem beszélt a saját politikai jövőjére vonatkozó elképzeléseiről.

 

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/38752/pics/lead_800x600.jpg
amerikai pite,donald trump,hillary clinton,kolumbusz kristóf,soros-obama-clinton klán
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?