A demokraták nem is emberek

Kolombusz Kristóf

Donald Trump kisebbik fia egy televíziós interjúban azt fejtegette, hogy számára "a demokraták még csak nem is emberek", mert akadályozzák édesapját a programja végrehajtásában.

Eric Trump a republikánusokhoz közelálló Fox televízió kedd esti műsorában fejtette ki véleményét.

"Soha nem láttam még ennyi gyűlöletet" - fogalmazott Eric Trump a Fox televízió egyik sztárriporterének, Sean Hannitynek adott interjújában. Majd a Trump elnököt hevesen bíráló demokratákról leszögezte: "ezek számomra még csak nem is emberek". Ostorozta az erkölcs hiányát, és aggodalmát hangoztatta az Egyesült Államokban tapasztalható gyűlölködés miatt. "A mi országunk ennél többet érdemel" - mondta.

Az ifjabb Trump külön kitért a Demokrata Pártra. Úgy vélte, hogy a párt "éppen szétrobbanóban van, s azért akadályoznak mindent, mert nincs saját üzenetük". Leszögezte: a demokraták hétszer annyit költöttek a kampányra, mint Donald Trump, mégis elveszítették tavaly az elnökválasztást.     

Anélkül, hogy nevén nevezte volna a Demokrata Párt új elnökét, Tom Perezt, Eric Trump kifejtette, hogy szerinte a pártnak nincs rátermett vezetése. "Ez a munka amúgy is sok bajlódással jár" - tette hozzá.

A demokraták egyelőre nem reagáltak a Trump-fiú szokatlanul kemény kijelentéseire.

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/39063/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,demokrata,eric trump
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?