Hazudtak reggel, éjjel meg este: összeomlik a Sorosék Trump elleni vádaskodó kampánya

Kolombusz Kristóf

Donald Trump amerikai elnök a Twitter közölte, hogy szerinte a Szövetségi Nyomozó Iroda, az FBI hamis állításokon alapuló dossziét használt, amikor megindította a vizsgálatot a Trump-kampánycsapat és Oroszország esetleges összejátszásáról a tavalyi elnökválasztási kampány idején. 

Az FBI vizsgálatával kapcsolatos bejegyzésben a Fox televízió egyik műsorára utalva leszögezte:

"koholt dosszié. A Clinton-kampány és a DNC, a Demokrata Országos Bizottság finanszírozta. Az FBI nem tudja bizonyítani a dosszié állítását az Oroszország/Trump-kampány összejátszásáról. Romlott FBI"

- fogalmazott Trump.     

Kommentátorok szerint az elnök a Fox televízió egyik műsorára utalt, amelyben elhangzott, hogy az FBI nem tudja bizonyítani az orosz kormányzattal történt összejátszást.

Bedől a Trump lejáratására indított kampány?

Egyre nyilvánvalóbb, hogy kreált kamuügy a Soros-Clinton-Obama klán által hangoztatott orosz beavatkozás, Trump ellenes rágalom, hogy a kampányban összejátszott az oroszokkal. Nincs jele annak, hogy bárki is megkísérelt volna beavatkozni az Oroszországnak a tavalyi elnökválasztási folyamatban játszott szerepéről folyó vizsgálatokba - jelentette ki Christopher Wray, a Szövetségi Nyomozó Iroda, az FBI igazgatója.

Trump üzeneteinek célkeresztjébe szombaton és vasárnap a Szövetségi Nyomozó Iroda igazgató-helyettese, Andrew McCabe került Hillary Clinton email-botrányának vizsgálatában játszott szerepe okán. A Fox kiderítette ugyanis, hogy McCabe felesége, Jill McCabe 2015-ben, amikor szenátusi választáson indult Virginiában, 450 ezer dollár kampány-hozzájárulást kapott Virginia állam demokrata párti kormányzójától, a Clinton-család közeli barátjától, Terry McAuliffe-tól, és a Demokrata Párt pedig 207 ezer dollárt utalt át neki a kampányra. 

"Hogyan lehet az FBI igazgató-helyettese Andrew McCabe, aki a kiszivárogtató James Comey-val együtt vezette a szélhámos Hillary Clinton-vizsgálatot, miközben a vizsgálat idején Clinton bábjai 700 ezer dollárt adományoztak a felesége kampányára?"

- írta Twitter-üzenetében Donald Trump.

Közben a The Washington Post című amerikai lap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt jelentette, hogy McCabe - a kongresszus republikánus politikusainak támadásaira hivatkozva - 2018 elején lemond posztjáról és távozik az FBI-tól.

USA 2017 - Trump tényleg szétrúgja a Soros-féle ultraliberális világrendet

A bukott demokraták, élükön Obamával és a Clinton klánnal, háttérben Sorossal abban reménykedtek, hogy rá tudják kényszeríteni Donald Trumpot arra, hogy föladja terveit és belesimuljon az áltáluk létrehozott liberális világba. Nagyobbat nem is tévedhettek volna Sorosék! Trump nyélgázzal indított és - akárcsak a kampányában - nem kikerülte az akadályokat, nem lavírozott, hanem faltörő kos módjára áttört rajtuk.

 

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/46503/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,donald trump,e-mail botrány,elnökválasztás,fbi,hillary clinton,james comey,kolumbusz kristóf,orosz kapcsolat,soros-obama-clinton klán
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?