Trump diadalittasan üzent Amerika népének

Kolombusz Kristóf

Az amerikai elnök, hű maradva kommunikációs szokásaihoz, Twitter-bejegyzésekben ünnepelte elnöksége első esztendejét és az eredményeit.

Donald Trump az egyikben egy olyan cikk részletét közölte, amely a Wall Street 2017-ben megtapasztalt szárnyalásáról szól. Trump hozzátette:

"Ha a demokratákat, a csalárd Hillaryt választották volna meg, a részvények értéke a választás napjához képest 50 százalékkal esett volna. Most azonban e részvényeknek szép jövőjük van, és ez még csak a kezdet".

Egy másik Twitter-bejegyzésében Trump a jövőre esedékes, úgynevezett félidős törvényhozási választásokról szólt:

"Miért is akarnának az intelligens választók demokrata párti politikusokat küldeni a kongresszusba a 2018-as választásokon, amikor az ő politikájuk teljesen megsemmisítené az elnökválasztás óta kreált jólétet?"  

Újabb bejegyzést szentelt az elnök a gazdaságon kívüli, beteljesítettnek ítélt kampányígéreteinek. Megemlítette az Iszlám Állam nevű terrorszervezet elleni harcot, a veteránügyi minisztérium reformját, a fegyverviselés jogának az alkotmány második kiegészítésén alapuló megőrzését, a republikánus bírók jelölését és az amerikai-mexikói határra tervezett fal várható megépítését:

"Az emberek ma sokkal jobban élnek, és akkor még nem is beszéltünk az Iszlám Államról, a veteránügyi minisztériumról, az alkotmány második kiegészítéséről, az adócsökkentésekről és egyébről"

- írta Trump.

USA 2017 - Trump tényleg szétrúgja a Soros-féle ultraliberális világrendet

A bukott demokraták, élükön Obamával és a Clinton klánnal, háttérben Sorossal abban reménykedtek, hogy rá tudják kényszeríteni Donald Trumpot arra, hogy föladja terveit és belesimuljon az áltáluk létrehozott liberális világba. Nagyobbat nem is tévedhettek volna Sorosék! Trump nyélgázzal indított és - akárcsak a kampányában - nem kikerülte az akadályokat, nem lavírozott, hanem faltörő kos módjára áttört rajtuk.

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/46617/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,donald trump,elnökválasztás,félidős törvényhozási választások 2018,hillary clinton,trump gazdaságpolitikája,twitter,wall street
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?