Döbbenetes fordulat: már Trump vádolja Hillaryt, hogy összejátszott az oroszokkal!

Donald Trump amerikai elnök csütörtökön Twitter-bejegyzésben közvetve azt állította, hogy Hillary Clinton, a demokraták volt elnökjelöltje összejátszhatott az oroszokkal a 2016-os elnökválasztási kampány idején. 

Mikroblog-bejegyzésében az elnök több kérdést felvetve azt sugalmazta: volt vetélytársa és a Demokrata Párt fizethetett oroszoknak, hogy reá nézve terhelő dokumentumokat tartalmazó dossziét állítsanak össze.

Hazudtak reggel, éjjel meg este: összeomlik a Sorosék Trump elleni vádaskodó kampánya

Donald Trump amerikai elnök a Twitter közölte, hogy szerinte a Szövetségi Nyomozó Iroda, az FBI hamis állításokon alapuló dossziét használt, amikor megindította a vizsgálatot a Trump-kampánycsapat és Oroszország esetleges összejátszásáról a tavalyi elnökválasztási kampány idején. Az FBI vizsgálatával kapcsolatos bejegyzésben a Fox televízió egyik műsorára utalva leszögezte: "koholt dosszié.

Donald Trump ezzel arra a dossziéra utalt, amelyet egy washingtoni cég megrendelésére Christopher Steele volt brit hírszerző állított össze, s amely eddig nem bizonyított adatokat és információkat tartalmaz róla: 

"A demokraták által fizetett dossziét a Trump-kampány elleni kémkedésre használták fel. Vajon az FBI igénybe vett-e hírszerzési eszközöket a választás befolyásolására?"

- tette fel a kérdést az elnök.  

A Trump által említett dossziét a Fusion GPS nevű washingtoni cég rendelte meg Christopher Steele-től, először a Trump elnökjelöltségét ellenző néhány republikánus adományozó megbízásából, majd amikor már egyértelmű volt, hogy Donald Trump lesz a republikánus elnökjelölt, a Clinton-kampánynak dolgozó ügyvédi iroda és a Demokrata Országos Bizottság, azaz a demokraták pártvezetése "vette át", illetve fizette a továbbiakban a Fusion GPS munkáját.

2
https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/47113/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,donald trump,elnökválasztás,hillary clinton,orosz kapcsolat
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
baviki69 2018-01-12 11:21:40
Nagyon igazad van, haereticus! Szinte semmi nem volt olyan, amit a repertoárukból kihagytak volna! És ezekkel mindig az ellenségnek tekintett ellenfelet próbálták gyalázni!
Válaszolok
haereticus 2018-01-12 11:06:36
Nem lepődnék meg. A libsik ott is ugyanúgy működnek: Saját sz*rukat akarják másokra kenni.
Válaszolok
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?