Liberálisok sokkban: Trump újabb elképesztő győzelme!

Kolombusz Kristóf

A nemzetközi média balliberális részében – tehát a világmédia döntő többségében – Donald Trump egy agyatlan hülyének van beállítva, aki a hozzá hasonló agyatlan amerikaiak tízmillióinak szavazataival lett elnök. Az előválasztási majd az elnökválasztási győzelme is sokkolta a liberális elitet. Nos, úgy tűnik, Trump folytatja a liberálisokat lealázó győzelemsorozatát: egyelőre úgy fest, neki sikerül az, ami az Obama-Hillary Clinton párosnak nem ment, azaz térdre kényszeríti Észak-Korea diktátorát.

Pedig, amikor kirobbant a legújabb koreai-válság, a balliberális sajtó egyként hörgött, hogy Trump az erőszakos, erőfitogtató fellépésével atomháborúba sodorja a világot. Minden cikk erre a tételre volt felépítve, már nem is számított Korea, csak az, hogy Trumpot üssék. Akár azon az áron is, hogy ezzel tulajdonképpen az USA pozícióját gyengítik, és ténylegesen veszélyeztetik a békét.

Erre jön a minap a liberálisok számára sokkoló hír, hogy Észak-Korea felhagy a nukleáris- és rakétakísérleteivel. Magyarán kimondva: Trump győzött.

Előjelek már voltak, hiszen a hihetetlenül harcias diktátor hirtelen cukiba fordult, az olimpiára egységes koreai csapat mehetett, sőt, hirtelen mindenképpen tárgyalni akart Dél-Koreával. Most meg bejelenti, hogy felhagy az atomfegyverkezéssel, mi több tárgyalni is akar Trumppal. Ezt hívják a diplomáciában teljes kapitulációnak.

A balliberális média és politikuscsürhe meg újfent bizonyította, hogy a valóságot egyáltalán nem ismerik, vagy csak nem érdekli őket, mert számukra csak az ideológiai harc a lényeg, nem a valóság.

Donald Trump amerikai elnök "remek hírként" üdvözölte pénteken Kim Dzsong Un észak-koreai vezető bejelentését a nukleáris kísérletek és rakétatesztek felfüggesztéséről. Az amerikai elnök szokása szerint Twitter-bejegyzésben reagált a phenjani bejelentésre. 

"Nagyszerű hír Észak-Koreának és a világnak. Nagy előrelépés! Várom a csúcstalálkozónkat!"

Vége az észak-koreai atomkísérleteknek?

Phenjan felfüggeszti nukleáris kísérleteit és rakétatesztjeit, továbbá bezárja nukleáris kísérleti telepét - ezt Kim Dzsong Un észak-koreai vezető jelentette be. Ígéretet tett rá, hogy április 21-től Észak-Korea leállítja az atom- és az interkontinentális rakétákkal végzett kísérleteket. Hozzátette, az atomkísérletek beszüntetésével kapcsolatban is tartja szavát, ezért tesznek lakatot az ország északi részén lévő nukleáris kísérleti telepre.

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/51574/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,amerikai pite,donald trump,elnökválasztás,észak-korea,liberálisok,média,médiabefolyásolás,trump külpolitikája
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?