Soros-média: százmilliókat fizetnek a Trump ellen vádaskodó pornószínésznő ügyvédjének

Elképesztő mélyrepülésben az amerikai balliberális média: két hónap alatt két baloldali tévétársaság összesen 175 millió dollárt, azaz közel öt milliárd forintot fizetett honoráriumként annak az ügyvédnek, aki a Trump ellen vádaskodó pornószínésznőt képviseli. Mindezt azért, hogy az ügyvéd napi szinten gyalázza a tévékben az amerikai elnököt.

Stormy Daniels pornószínésznő

Két amerikai televízió is jelentős összegeket fizet a Donald Trump elnök ellen vádaskodó pornószínésznő, Stormy Daniels ügyvédjének. Michael Avenatti ügyvéd az elmúlt két hónapban összesen 175 millió dolláros honoráriumot kapott a CNN és az MSNBC televízióktól a szerepléseiért - írta a The Washington Free Beacon című jobboldali portál. 

Daniels, akinek valódi neve Stephanie Clifford, azt állítja, hogy még 2006-ban egyéjszakás kalandja volt Donald Trumppal, és a 2016-os választási kampány idején a hallgatásáért cserében 130 ezer dollárt kapott Trump egyik ügyvédjétől, Michael Cohentól. A CNN-ben és az MSNBC-ben is gyakran megjelenő nő azt is állítja, hogy fizikailag is megfenyegették őt, bár ezt eddig még nem tudta bizonyítani.

Avenatti egyik Trump-ellenes tévés nyilatkozata, amellyel milliókat kaszált...

A The Washington Free Beacon elemezte Avenatti ügyvéd március 7-e és május 10-e közötti, 108 megjelenését a Demokrata Párthoz közelálló két televízióban, és kimutatta, hogy 65 alkalommal a CNN-ben, 43 alkalommal pedig az MSNBC-ben jelent meg, a CNN-ben átlagosan napi egy, vagy annál is több alkalommal. Mindezért összesen 174 millió 631 ezer 598 dollárt vet fel honoráriumként. 

A portál nem számolta ki, de jelezte, hogy Michael Avenatti ezen kívül még rendszeres vendége az ABC, az NBC, a CBS és az HBO televízió legismertebb showműsorainak is. 

Nem csak az ügyvédje, de ő maga is szívesen nyilatkozgat tévéműsorokban

Az ügyvéd nem csupán a pornószínésznő ügyéről szokott nyilatkozni, hanem rendszeresen megnyilvánul általános politikai kérdésekben is, így például többször hangoztatta, hogy szerinte Donald Trump nem tölti ki hivatali idejét.

1
https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/52912/pics/lead_800x600.jpg
amerikai pite,donald trump,kolumbusz kristóf,média,médiabefolyásolás,soros györgy
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-21 17:04:00
Persze, ennek a riherongy k....nak egyéjszakás kalandja volt még Trumpon kívül Merkellel, Macronnal, Fidel Castroval, Kim Ir Szinnel, és - el ne feledjük - magával Soros (adócsaló, spekuláns) Gyuri bácsival is.
Ki az a barom, aki elhisz még bármit abból, amit a Soros csicskák böfögnek itthon és külföldön is ?!
Válaszolok
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?