Blogolj!

Afroamerikai gyerekekre lőttek a seattle-i anarchisták

Dorogi László

Tovább tombol a huszonegyedik századi törvényes törvénytelenség, a radikális baloldali aktivisták és anarchisták által létrehozott Capitol Hill-i Autonóm Zóna mellett két fiatalkorút lőttek le az antifa csőcselék hangadói.

Fotó: New York Times

Zajlik az élet a demokrata városvezetés által megtűrt seattle-i Autonóm Zónában, bár a szuverén antifa állam már az első 72 óra elteltével válságba került. Az elmúlt hetekben csak súlyosbodott a helyzet, olyannyira, hogy a szeparatista zónában már négy főre nőtt a halálos áldozatok száma.

A Fox News arról számolt be, hogy a Washington állami rendőrség jelentése alapján a Seattle egyik negyedében található Capitol Hill-i Autonóm Zóna területéről fegyveresek nyitottak tüzet egy a szeparatista-anarchista zóna "határa" mellett elhaladó autóra, amelyben egy 14 és egy 16 éves afroamerikai fiú ült.

Az idősebb gyerek a helyszínen belehalt sérüléseibe, a fiatalabbat kórházba vitték, de állapota válságos, élet és halál között van - idézi az Origo az amerikai hírportált.

Június 20-án egy tizenkilenc éves fiút, egy nappal később egy 17 évest, június 23-án pedig egy 33 éves férfit gyilkoltak meg a szélsőségesek és több alkalommal is előfordult, hogy a radikális baloldaliak nem akarták beengedni a szeparatista zónába a rendőröket.

A június 8-án kikiáltott, "rendfenntartás-mentes" területen egyre több fegyveres rablást és szexuális jellegű bűncselekményt követnek el, ezzel szemben a nemzetközi baloldali média igyekszik idilli, kommunisztikus mintaállamként bemutatni az Autonóm Zónát, ahol tökéletes harmónia és spontán rend uralkodik.

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/97029/pics/lead_800x600.jpg
Black Lives Matter,lövöldözés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?