Blogolj!

Trump Bidenről: a radikális baloldal átmosta az agyát, azt se tudja, hol van

Dorogi László

Hiába, no, hamarosan itt az elnökválasztás, a két kihívó pedig megkezdte a lélektani hadviselést. Donald Trump jókora jobb horoggal nyitotta meg az első menetet.

Fotó: Getty Images

Donald Trump a napokban interjút adott a Fox News tévécsatornának, amelyben nem finomkodott demokrata riválisával: lesarkítva a dolgot, nemes egyszerűséggel szellemileg fogyatékosnak nevezte Joe Bident.

Az elnök szerint Biden szellemi hanyatlása nagy problémát jelenthet a demokraták számára, mert a radikális baloldal átmosta az agyát, miközben neki fogalma sincs, hogy mit művelnek, és hogy mibe húzzák bele.

"Átmosták az agyát, azt se tudja hol van, azt se tudja, mit csinál, és ettől az ország fog szenvedni. A pénzpiacok összeomlanak, rossz dolgok fognak történni az Egyesült Államokkal"

- vizionálta Trump, mi történne akkor, ha megválasztanák ősszel a 77 éves Bident az USA elnökének.

A demokrata politikus egyébként reagált az elnök vádjaira és kijelentette, semmilyen probléma nincs a képességeivel, hiszen folyamatosan tesztelik ezen a téren és ebből kiderül, hogy nincsen gond.

Ez csak újabb magas labda volt Trump számára, aki természetesen le is csapta, mint vak a poharat.

"Biden bizonyára a koronavírus-tesztre gondolhatott, összezavarhatta a kérdés és a szavak, meg minden egyéb. Kognitív tesztre nem gondolhatott, mert rajta olyat biztosan nem végeztek, és át se menne rajta"

- fricskázott oda Bidennek Trump, aki viszont nem régiben kitöltött egy ilyen tesztet és mint mondta, nagyszerűen sikerült neki.

"Azt mondták, hogy ez valami hihetetlen dolog, ilyen eredményt nagyon ritkán ér el bárki, de ezt a tesztet neki is meg kéne csinálnia"

- üzent Trump Bidennek, hogy végezze el ő is az általa megcsinált kognitív tesztet a Walter Reed Kórházban. A demokrata elnökjelölt orvosai egyébként úgy vélekednek, hogy Biden egészséges, életerős, 77 éves férfi, aki alkalmas rá, hogy az elnöki feladatokat sikeresen ellássa. Persze, a Fehér Házban nem elég fizikailag topon lenni...

https://amerikaipite.blogstar.hu/./pages/amerikaipite/contents/blog/97503/pics/lead_800x600.jpg
amerikai elnökválasztás,demokrata,donald trump,elnökválasztás,Joe Biden,republikánus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?