Blogolj!

Kiemelt bejegyzések

Trump Bidenről: a radikális baloldal átmosta az agyát, azt se tudja, hol van

Trump Bidenről: a radikális baloldal átmosta az agyát, azt se tudja, hol van

2020.07.10. | Dorogi László

Hiába, no, hamarosan itt az elnökválasztás, a két kihívó pedig megkezdte a lélektani hadviselést. Donald Trump jókora jobb horoggal nyitotta meg az első menetet.

Tovább
Nix ugribugri: Trump nem enged az iskolák újranyitásából

Nix ugribugri: Trump nem enged az iskolák újranyitásából

Tovább
Biden visszavezetné az USA-t a WHO-ba

Biden visszavezetné az USA-t a WHO-ba

Tovább

Elhunyt Linda Tripp, aki kirobbantotta a Clinton-Lewinsky botrányt

2020.04.09.
Az Egyesült Államokban hasnyálmirigyrákban 70 éves korában elhunyt a Clinton-Lewinsky botrányt kirobbantó Linda Tripp.

Búvárok megtalálták Robert F. Kennedy nyolcéves dédunokájának holttestét

2020.04.09.
A búvárok szerdán délután találták meg a 8 éves Gideon McKean holttestét kb. 2 kilométerre onnan, ahol édesanyját megtalálták. A Kennedy család két tagja múlt hét csütörtökön tűnt el, miután vízbe fordultak a kenujukkal, amikor egy tengerbe rúgott labdát próbáltak meg visszavinni a partra.

Bernie Sanders feladta a szélmalomharcot, kiszáll a kampányból

2020.04.08.
Ragnar Volarus
Bernie Sanders kiszáll a Demokrata Párt elnökjelöltségéért folytatott versenyből. A döntés érthető, hiszen Joe Biden letarolta őt.

Trump ismét páros lábbal szállt bele a liberálisokba

2019.02.26.
Kolombusz Kristóf
Ott üti őket, ahol a legjobban fáj. Védi az életet és egyben jelentős pénzektől fosztja meg a liberális világrend nevében jó pénzért magzatokat gyilkoló liberális szervezeteket. A Fehér Ház új rendelkezése értelmében ugyanis az abortuszt végző klinikák a jövőben nem pályázhatnak szövetségi támogatásokra. 

Rossz hír Soroséknak: Trump nyerésre áll

2019.02.25.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump a 2020-as elnökválasztáson nagyobb arányú győzelmet arat majd, mint 2016-ban - vélekedett Steve Bannon, az elnök volt tanácsadója a CBS televíziónak Rómából adott interjújában. 

Trump lehülyézte a Soros-brigádot

Több mint két évvel az elnökválasztáson elszenvedett megalázó vereségük után sem képesek továbblépni a Soros-által fizetett demokrata párti politikusok. Újabb és újabb „vizsgálatokat” indíttatnak az elnök ellen. A kicsinyes bosszú mellett ez arra is alkalmas lehet, hogy akadályozza az elnök kormányzati munkáját. Hogy ez az ország számára nem jó, az a legkevésbé sem érdekli a „nagyon demokratikus” politikusokat. A most vizsgálatot indító demokrata képviselő saját szavai szerint is feltételezéseket fognak vizsgálni…

Elképesztő tülekedés Trump ellen: szaporodnak, mint eső után a meztelen csigák

2019.02.04.
Kolombusz Kristóf
A nem várt 2016-os buktából- úgy tűnik – egyáltalán nem tanultak a Soros-féle amerikai „demokraták”. Megint azt hiszik, hogy Trump könnyű ellenfél lesz, könnyű lesz levadászni, így aki megnyeri a demokrata előválasztást, az máris szinte elnöknek érezheti magát. Pont úgy, mint Hillary Clinton, addig, amíg ki nem derült, hogy a lenézett és folyamatosan gyalázott Trump tönkreverte őt. Most tehát boldog-boldogtalan demokrata elnökjelölt akar lenni, mondhatni szaporodnak, mint eső után a meztelen csigák.

2020-as elnökválasztás - Trump első ellenfele: „Pocahontas”

Elizabeth Warren demokrata párti szenátor személyében megvan a 2020-as amerikai elnökválasztás első hivatalos elnökjelölt-aspiránsa.

Trump, Soros, Putyin, Clinton, Obama – 2018 főszereplői voltak az USA-ban

2018.12.28.
Kecskés István
Leginkább a Donald Trump és Soros György közti ütésváltásról szólt az idei év az Egyesült Államokban. Közben volt egy orosz csúcs is.

Trump a szövetséges államokat sem kíméli

2018.12.25.
Kolombusz Kristóf
A szövetséges országok többé "nem húzhatnak hasznot" az Egyesült Államokból által biztosított katonai védelemből - fogalmazott Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök.
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?