Blogolj!

Kiemelt bejegyzések

Trump Bidenről: a radikális baloldal átmosta az agyát, azt se tudja, hol van

Trump Bidenről: a radikális baloldal átmosta az agyát, azt se tudja, hol van

2020.07.10. | Dorogi László

Hiába, no, hamarosan itt az elnökválasztás, a két kihívó pedig megkezdte a lélektani hadviselést. Donald Trump jókora jobb horoggal nyitotta meg az első menetet.

Tovább
Nix ugribugri: Trump nem enged az iskolák újranyitásából

Nix ugribugri: Trump nem enged az iskolák újranyitásából

Tovább
Biden visszavezetné az USA-t a WHO-ba

Biden visszavezetné az USA-t a WHO-ba

Tovább

Trump leleplezésekkel fenyegette meg a Soros-féle demokratákat

2018.11.30.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump amerikai elnök a demokratákra nézve kompromittáló, de eddig titkosított dokumentumok nyilvánosságra hozatalát ígérte egy csütörtökön megjelent lapinterjúban arra az esetre, ha a képviselőházi új demokrata többség "keménykedni akar" vele.  

Trump egy újabb jelöltje aratott nagy győzelmet a Soros-féle demokraták fölött

A Mississippi államban tartott szenátorválasztást Cindy Hyde-Smith republikánus jelölt nyerte meg kedden, és ezzel lezárultak a félidős választások az Egyesült Államokban.

Trump nem hisz a klímaváltozás káros hatásaiban

2018.11.27.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump újságíróknak nyilatkozva ismételten elutasította a pénteken nyilvánosságra hozott kormányzati jelentés megállapításait a klímaváltozás veszélyeiről. Úgy fogalmazott: "nem hiszi", hogy a globális klímaváltozás káros hatással lenne az amerikai és a világgazdaságra.

Döbbenet: a migránshorda megostromolta az amerikai határátkelőt (videó)

A több ezer erőszakos migráns, akik között száz számra vegyültek el kőkemény bűnözők is, valóságos rohamot indítottak Mexikó felől egy amerikai határállomás ellen. Szándékuk szerint át akartak törni, hogy aztán menekültstátust kérjenek vagy inkább azért, hogy gyorsan fölszívódhassanak az Egyesült Államokban lézengő sokmilliós illegális migráns tengerében. A Trump által határra vezényelt katonaság azonban megfutamította a migránshordát, akik közül jónéhányat a mexikói hatóság leis csuktak.

Bűnözők tömege özönlik a migránsok között

Belbiztonsági adatok szerint legalább félezer bűnöző van az USA határára özönlő migránskaravánban. Bár a migránsok többsége férfi, a nőket és a gyermekeket küldték a határra, hogy így ébresszenek rokonszenvet a migránskaraván iránt. A mexikói határvárosban rekedt többezer fős csürhe ellen a helyi lakosok keményen tiltakoznak, a helyi polgármester egyszerűen trógereknek nevezte a migránsokat.

Soros demokratái belebuktak a szavazatok újraszámoltatásába

Trump jelöltjei nyetek! A republikánus Rick Scott eddigi kormányzó nyerte meg a floridai szenátusi választást - erősítették meg vasárnap, a voksok kézzel történt újraszámlálása után. Egy nappal korábban vált ismertté, hogy a floridai és a georgiai kormányzóválasztásból szintén a republikánus jelöltek kerültek ki győztesen. 

Választás Amerikában: valójában Trump ismét győzött

2018.11.07.
Kolombusz Kristóf
Hiába próbálják eljátszani az örömködést a liberálisok, az Egyesült Államokban a félidős választásokon összességében ismét Trump győzött és tulajdonképpen megerősödött az ellene több mint két éve tartó folyamatos lejárató kampány ellenére.

Trump elhajtja a szervezett migránskaravánt

A Közép-Amerika felől érkező migránskaraván tagjai nem menedékkérők és nem léphetnek be az Egyesült Államokba - közölte Donald Trump amerikai elnök a Fehér Házban, ahol bejelentette azt is, hogy a jövő héten elnöki rendeletet ad ki a migráció megfékezésére. 

Soros-zsoldosok a politikai szemétdombon, azaz Clintonék végre a helyükre kerültek

Vállalhatatlan Bill és Hillary Clinton már a sajátjaik számára is. A fontos félidős választásokra készülő demokraták egyike sem hívta meg kampányolni a volt elnököt. Sőt, mind személyiségét, mind politikáját -a választókra hivatkozva – elutasítják. Annak a pártnak a tagjai, amelynek színeiben kétszer is elnökké választották. A republikánusok után tehát már a sajátjai, a demokraták is meggyűlölték a volt elnököt és az egykori first ladyt. Végre méltó, jól megérdemelt helyükre kerültek: a politikai szemétdombra.

Trump hadseregnyi katonát küld a migránsok ellen a határra

2018.11.01.
Kolombusz Kristóf
Az amerikai elnök akár 15 ezer katonát is küldene az Egyesült Államok déli határaihoz a Közép-Amerika felől közeledő migránskaravánok miatt. Donald Trump erről a Fehér Házban beszélt újságíróknak, mielőtt floridai kampányútra indult. 
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?