Blogolj!

Trump kivégezte a BLM-et: „csak a mindenható Isten előtt hajtunk térdet”

2020.07.04.
Pintér M. Lajos
Az amerikai elnöknél betelt a pohár, nekiment a hetek óta tartó zavargásoknak. Leszögezte, nem tűri tovább a szélsőbaloldal új fasizmusát!

Újraválaszthatják Trumpot – az elnök felpörgeti a kampányt

2020.06.11.
Pintér M. Lajos
Donald Trump kitör a karanténból, megkezdi a személyes találkozásokat az amerikaiakkal.

Trump nem finomkodna a demokratákkal, háborúra készül

2020.05.20.
Pintér M. Lajos
Elárulta, mire számít a Joe Biden elleni kampányban.

Egyre csak fogynak Trump ellenfelei

2020.05.17.
Dorogi László
Mégsem lesz Donald Trump kihívója az idei elnökválasztáson az egykori republikánus, újabban magát libertariánusnak valló Justin Amash michigani képviselő. Elnöki álmait alig egy hónapig dédelgette.

Új kihívója akadhat Donald Trumpnak

2020.04.29.
Justin Amash személyében újabb elnökjelölt indulna az őszi amerikai választásokon, a Libertárius Párt színeiben.

Rossz hír Soroséknak: Trump nyerésre áll

2019.02.25.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump a 2020-as elnökválasztáson nagyobb arányú győzelmet arat majd, mint 2016-ban - vélekedett Steve Bannon, az elnök volt tanácsadója a CBS televíziónak Rómából adott interjújában. 

Trump lehülyézte a Soros-brigádot

Több mint két évvel az elnökválasztáson elszenvedett megalázó vereségük után sem képesek továbblépni a Soros-által fizetett demokrata párti politikusok. Újabb és újabb „vizsgálatokat” indíttatnak az elnök ellen. A kicsinyes bosszú mellett ez arra is alkalmas lehet, hogy akadályozza az elnök kormányzati munkáját. Hogy ez az ország számára nem jó, az a legkevésbé sem érdekli a „nagyon demokratikus” politikusokat. A most vizsgálatot indító demokrata képviselő saját szavai szerint is feltételezéseket fognak vizsgálni…

Elképesztő tülekedés Trump ellen: szaporodnak, mint eső után a meztelen csigák

2019.02.04.
Kolombusz Kristóf
A nem várt 2016-os buktából- úgy tűnik – egyáltalán nem tanultak a Soros-féle amerikai „demokraták”. Megint azt hiszik, hogy Trump könnyű ellenfél lesz, könnyű lesz levadászni, így aki megnyeri a demokrata előválasztást, az máris szinte elnöknek érezheti magát. Pont úgy, mint Hillary Clinton, addig, amíg ki nem derült, hogy a lenézett és folyamatosan gyalázott Trump tönkreverte őt. Most tehát boldog-boldogtalan demokrata elnökjelölt akar lenni, mondhatni szaporodnak, mint eső után a meztelen csigák.

2020-as elnökválasztás - Trump első ellenfele: „Pocahontas”

Elizabeth Warren demokrata párti szenátor személyében megvan a 2020-as amerikai elnökválasztás első hivatalos elnökjelölt-aspiránsa.

Trump ismét elképesztően nagy győzelmet aratott Soros és a liberálisok fölött!

2018.10.06.
Kolombusz Kristóf
A két évvel ezelőtti elnökválasztáshoz hasonló mértékű, de talán annál is nagyobb értékű győzelmet aratott Donald Trump a Soros-által pénzelt liberális demokraták fölött. Az elnök által jelölt és ma megválasztott új főbíróval végre az értelem van többségben az emberellenes ultraliberalizmussal szemben az amerikai Legfelsőbb Bíróság testületében. Ez az a bíróság, amely az Egyesült Államokban betölti az Alkotmánybíróság szerepét is. A most megválasztott Brett Kavanaugh ellen Sorossal az élen óriási erők mozdultak meg. És elbuktak.
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?