Blogolj!

Itt az újabb bizonyíték, hogy Sorosék magasról tesznek az egész világra!

2018.07.24.
Kolombusz Kristóf
A balliberális média folytatja kíméletlen harcát az elnök ellen. A Soros-Obama-Clinton klán által vezetett balliberális média szünet nélkül lövi Donald Trumpot. Próbálják azamerikai közvélemény szemében sikertelennek, sőt károsnak beállítani az amerikai-orosz csúcstalálkozót. A balliberálisoknak fontosabb a saját politikai haszonszerzésük lehetősége, mint az, hogy a világ két szuperhatalma között enyhüljön a feszültség. Ez utóbbi ugyanis Trump érdeme lenne. Sorosék tehát magasról tesznek az egész világ érdekeire, ha a saját kisszerű érdekeikről van szó.

Trump: Oroszországgal kijönni nem rossz, hanem jó dolog

2018.07.18.
Kolombusz Kristóf
Nem vagyok oroszbarát, de nem rossz dolog az oroszokkal jóban lenni – mondta Donald Trump, reagálva az amerikai-orosz csúcs után őt ért támadásokra. Helyesbítette egyúttal önmagát: mint mondta rosszul fejezte ki magát, valójában elhiszi, hogy történt orosz beavatkozás a 2016-as választásokba. Leszögezte ugyanakkor, hogy ez az eredményt biztosan nem befolyásolta.

Csúcstalálkozó! Amerikai politikusok védik Trumpot és Putyint!

2018.07.16.
Kolombusz Kristóf
A Soros-Obama-Clinton klán által erőltetett „orosz beavatkozás” nem más, mint az elnök és az oroszok elleni boszorkányüldözés, aminek semmi értelme és haszna nincsen. Abba kellene végre hagyni, szólalt meg erélyesen több vezető amerikai politikus a Trump-Putyin csúcs előtt.

Amerikai-orosz csúcs: Trump meghökkentő nyilatkozata

2018.07.16.
Kolombusz Kristóf
Az amerikai elnöknek ismét sikerült meglepnie a világot. Miközben mindenki nagy reményekkel várja a régóta esedékes csúcstalálkozót, Donald Trump másként látja a helyzetet. De az is előfordulhat, hogy csak taktikázik: óvatos, hogy utólag ne tudjanak rajta számonkérni semmit.

Világtörténelmi esemény van készülőben!

2017.02.28.
Kolombusz Kristóf
Hivatalos! Moszkva megerősítette: már szervezik a Putyin-Trump találkozót. Az orosz külügyminiszter-helyettes ráadásként rendesen legyalázta a bukott Obama-Clinton-Soros klánt….
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?