Blogolj!

Lemondásra kényszerült egy philadelphiai lap főszerkesztője egy vitatott főcím miatt

2020.06.07.
Nagyon úgy fest, hogy Amerikában már nem csak az utcákon forró a hangulat, ugyanis lemondásra kényszerült Stan Wischnowski, a Philadelphia Inquirer című amerikai lap főszerkesztője egy vitatott főcím miatt.

Barack Obama békés cselekvésre szólította fel a tüntetőket

2020.06.01.
Ahogy azt már mi is megírtuk, egyre durvább a helyzet Amerikában George Floyd meggyilkolása óta kialakult tüntetések miatt. A helyzet súlyosságára való tekintettel már Barack Obama, az Egyesült Államok volt és első afroamerikai elnöke is kiadott közleményét, melyben békés cselekvésre szólította fel az embereket.

Trump odacsapott: az Egyesült Államok megszüntet minden kapcsolatot a WHO-val

Donald Trump amerikai elnök pénteken jelentette be, hogy az Egyesült Államok megszüntet minden kapcsolatot az Egészségügyi Világszervezettel (WHO).

Trump "pillanatnyilag nem akar beszélni" a kínai államfővel

2020.05.14.
Donald Trump a Fox televízió üzleti csatornájának csütörtökön adott interjújában kijelentette, hogy "pillanatnyilag nem akar beszélni" Hszi Csin-ping kínai államfővel.

Trump ismét páros lábbal szállt bele a liberálisokba

2019.02.26.
Kolombusz Kristóf
Ott üti őket, ahol a legjobban fáj. Védi az életet és egyben jelentős pénzektől fosztja meg a liberális világrend nevében jó pénzért magzatokat gyilkoló liberális szervezeteket. A Fehér Ház új rendelkezése értelmében ugyanis az abortuszt végző klinikák a jövőben nem pályázhatnak szövetségi támogatásokra. 

Rossz hír Soroséknak: Trump nyerésre áll

2019.02.25.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump a 2020-as elnökválasztáson nagyobb arányú győzelmet arat majd, mint 2016-ban - vélekedett Steve Bannon, az elnök volt tanácsadója a CBS televíziónak Rómából adott interjújában. 

Trump lehülyézte a Soros-brigádot

Több mint két évvel az elnökválasztáson elszenvedett megalázó vereségük után sem képesek továbblépni a Soros-által fizetett demokrata párti politikusok. Újabb és újabb „vizsgálatokat” indíttatnak az elnök ellen. A kicsinyes bosszú mellett ez arra is alkalmas lehet, hogy akadályozza az elnök kormányzati munkáját. Hogy ez az ország számára nem jó, az a legkevésbé sem érdekli a „nagyon demokratikus” politikusokat. A most vizsgálatot indító demokrata képviselő saját szavai szerint is feltételezéseket fognak vizsgálni…

Elképesztő tülekedés Trump ellen: szaporodnak, mint eső után a meztelen csigák

2019.02.04.
Kolombusz Kristóf
A nem várt 2016-os buktából- úgy tűnik – egyáltalán nem tanultak a Soros-féle amerikai „demokraták”. Megint azt hiszik, hogy Trump könnyű ellenfél lesz, könnyű lesz levadászni, így aki megnyeri a demokrata előválasztást, az máris szinte elnöknek érezheti magát. Pont úgy, mint Hillary Clinton, addig, amíg ki nem derült, hogy a lenézett és folyamatosan gyalázott Trump tönkreverte őt. Most tehát boldog-boldogtalan demokrata elnökjelölt akar lenni, mondhatni szaporodnak, mint eső után a meztelen csigák.

2020-as elnökválasztás - Trump első ellenfele: „Pocahontas”

Elizabeth Warren demokrata párti szenátor személyében megvan a 2020-as amerikai elnökválasztás első hivatalos elnökjelölt-aspiránsa.

Trump a szövetséges államokat sem kíméli

2018.12.25.
Kolombusz Kristóf
A szövetséges országok többé "nem húzhatnak hasznot" az Egyesült Államokból által biztosított katonai védelemből - fogalmazott Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök.
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?