Blogolj!

Soros-zsoldosok a politikai szemétdombon, azaz Clintonék végre a helyükre kerültek

Vállalhatatlan Bill és Hillary Clinton már a sajátjaik számára is. A fontos félidős választásokra készülő demokraták egyike sem hívta meg kampányolni a volt elnököt. Sőt, mind személyiségét, mind politikáját -a választókra hivatkozva – elutasítják. Annak a pártnak a tagjai, amelynek színeiben kétszer is elnökké választották. A republikánusok után tehát már a sajátjai, a demokraták is meggyűlölték a volt elnököt és az egykori first ladyt. Végre méltó, jól megérdemelt helyükre kerültek: a politikai szemétdombra.

A Clinton házaspár újabb bukása és lebukása

2017.01.17.
Kolombusz Kristóf
Miközben a balliberális médiát elönti az elnökválasztás orosz befolyásolásáról szóló álhíráradat, addig feketén-fehéren bebizonyosodott, hogy Clintonékat nem csak Soros, hanem több más szervezet, sőt, külföldi kormányok is pénzelték, így remélve befolyást a leendő elnöknél. Az elnökválasztás bukása után a busás támogatások megszűntek…

Amerika legnagyobb lúzere…

Egy sikerek nélküli, de bukásokkal teli, dicstelen „karrier”, amely tökéletesen jellemző a liberális világra

Elképesztően mocskos és aljas kampány dúl

2016.10.16.
Kolombusz Kristóf
Vádak és vádaskodások. Semmi más nem számít, csak a másik lejáratása a cél

Szexuális ragadozók? Nagy bajba kerülhet Hillary Clinton a férjével együtt

2016.10.10.
Kolombusz Kristóf
Elképesztő vádakkal állt elő négy amerikai nő. Hárman közülük azt állítják, hogy a volt elnök molesztálta őket. A negyedik nő Hillary Clinton elnökjelöltre tett súlyosan terhelő nyilatkozatot. Ha mindez bebizonyosodik, akkor a Soros által pénzelt Hillary könnyen megbukhat még a választás előtt.

A feleségét számtalanszor megcsaló Bill Clinton ömlengő videoban áradozott Hillaryról

2016.10.07.
Kolombusz Kristóf
Szívfájdalmak és csalódások is formálták Hillaryt, mondta a demokrata elnökjelölt nőről a férje. Hogy milyen szívfájdalmak és csalódások arról nem ejtett szót. És persze arról sem beszélt, hogy egy nemrég napvilágot látott levél szerint az exelnök „még mindig farkalgatja otthon a libákat”…

Trump szégyen, Hillary dölyfös, Bill Clinton pedig továbbra is fűvel-fával csalja Hillaryt..

2016.09.21.
Kolombusz Kristóf
Elképesztő levelezés került napvilágra néhány napja az Egyesült Államokban. A levélíró, Colin Powell, egykori külügyminiszter sötét képet fest az elnökjelöltekről és az egykori elnökről.
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?