Blogolj!

Trump bocsánatot kért… a nép nevében!

2018.10.09.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump nagyott rúgott a Soros-által pénzelt és irányított balliberális elitbe azzal, hogy az amerikai nép nevében kért bocsánatot Brett Kavanaugh főbírótól a szenátusi meghallgatáson elhangzottakért a Fehér Házban tartott, hétfő esti esketési ceremónián.

Trump: fantasztikus győzelem nemzetünk számára

2018.10.08.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump amerikai elnök nagyszerűnek, demokrata párti vezető politikusok szomorúnak nevezték Brett Kavanaugh kinevezését az Egyesült Államok alkotmánybíróságaként is működő legfelsőbb bíróság tagjának.

Trump ismét elképesztően nagy győzelmet aratott Soros és a liberálisok fölött!

2018.10.06.
Kolombusz Kristóf
A két évvel ezelőtti elnökválasztáshoz hasonló mértékű, de talán annál is nagyobb értékű győzelmet aratott Donald Trump a Soros-által pénzelt liberális demokraták fölött. Az elnök által jelölt és ma megválasztott új főbíróval végre az értelem van többségben az emberellenes ultraliberalizmussal szemben az amerikai Legfelsőbb Bíróság testületében. Ez az a bíróság, amely az Egyesült Államokban betölti az Alkotmánybíróság szerepét is. A most megválasztott Brett Kavanaugh ellen Sorossal az élen óriási erők mozdultak meg. És elbuktak.

Ma Sorosékra újabb nagy bukás vár az Egyesület Államokban!

Az előzetes nyilatkozatokból valószínűsíthető, hogy elbukik Soros György nagyszabású lejárató hadjárata, amellyel igyekezet megakadályozni a Donald Trump által jelölt főbíró kinevezését. Az új főbíróról ma szavaz a 100 tagú Szenátus. Ez előzetes, pénteki ügyrendi szavazáson 51:49 arányban Trump jelöltje mellett szavaztak a szenátorok, amikor arról döntöttek, hogy a jelölt alkalmas arra, hogy döntsön a kinevezéséről a Szenátus szombaton.
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?