Blogolj!

Politikai atombomba: Hillary Clinton lecserélésére kényszerülhetnek a demokraták?

2016.09.13.
Kolombusz Kristóf
Hiába minden médiamanipuláció, mellébeszélés és átverés, előfordulhat, hogy a Soros György által favorizált és pénzelt jelölt el sem indulhat az elnökválasztáson. Hillary Clinton egészségi állapota ugyanis olyan aggasztóvá vált, hogy komolyan szóba került: a Demokrata Párt készítsen vészforgatókönyvet a lecserélésére.

Hillary Clinton egészségileg is alkalmatlan az elnöki posztra

2016.09.12.
Kolombusz Kristóf
Miközben a Clinton-Soros kampánycsapat mindent megtesz annak érdekében, hogy elhallgattassák a médiát Hillary egészségi állapotával kapcsolatban, újabb döbbenetes esemény világított rá arra, hogy a demokrata elnökjelölt egészségileg is alkalmatlan az elnöki tisztségre. A szeptember 11-i megemlékezésen lett rosszul. Később persze azt harsogta a média, hogy remekül érzi magát, de egyre kevesebben hisznek neki.

Sajtószabadság Clinton módra

2016.09.09.
Kolombusz Kristóf
Erőteljesen befolyásolják a médiát! Clinton és köre számtalan alkalommal bírálta a magyar kormányt, mert szerintük beleavatkozik a média ügyeibe, sőt, sokszor cenzúrát is emlegettek. A napokban kiderült, hogy ők maguk élnek ilyen eszközökkel. Meg akarják tiltani ugyanis a sajtónak, hogy Hillary, szemlátomást egyre rosszabb egészségi állapotáról beszámoljanak.
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?