Blogolj!

A demokrata elnökjelölt hozza ki a dutyiból az erőszakos tüntetőket

2020.06.06.
Dorogi László
Több amerikai televízió és közszolgálati rádió is arról számolt be, hogy jelentős összegeket utalnak át Joe Biden, a demokraták várható elnökjelöltje kampányának munkatársai a Minneapolisban erőszakos cselekmények miatt letartóztatottak óvadékára.

Bődületes öngólt rúgott a fekete szavazókat savazó Biden

2020.05.23.
Dorogi László
Főhet a demokraták feje, Donald Trump elnöki kihívója a darázsfészek kellős közepén, egy afroamerikai közösségi rádióban köpte szembe a republikánusokra szavazó feketéket.

Elképesztő tülekedés Trump ellen: szaporodnak, mint eső után a meztelen csigák

2019.02.04.
Kolombusz Kristóf
A nem várt 2016-os buktából- úgy tűnik – egyáltalán nem tanultak a Soros-féle amerikai „demokraták”. Megint azt hiszik, hogy Trump könnyű ellenfél lesz, könnyű lesz levadászni, így aki megnyeri a demokrata előválasztást, az máris szinte elnöknek érezheti magát. Pont úgy, mint Hillary Clinton, addig, amíg ki nem derült, hogy a lenézett és folyamatosan gyalázott Trump tönkreverte őt. Most tehát boldog-boldogtalan demokrata elnökjelölt akar lenni, mondhatni szaporodnak, mint eső után a meztelen csigák.

2020-as elnökválasztás - Trump első ellenfele: „Pocahontas”

Elizabeth Warren demokrata párti szenátor személyében megvan a 2020-as amerikai elnökválasztás első hivatalos elnökjelölt-aspiránsa.
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?