Blogolj!

Trump kivégezte a BLM-et: „csak a mindenható Isten előtt hajtunk térdet”

2020.07.04.
Pintér M. Lajos
Az amerikai elnöknél betelt a pohár, nekiment a hetek óta tartó zavargásoknak. Leszögezte, nem tűri tovább a szélsőbaloldal új fasizmusát!

Újraválaszthatják Trumpot – az elnök felpörgeti a kampányt

2020.06.11.
Pintér M. Lajos
Donald Trump kitör a karanténból, megkezdi a személyes találkozásokat az amerikaiakkal.

Egyre csak fogynak Trump ellenfelei

2020.05.17.
Dorogi László
Mégsem lesz Donald Trump kihívója az idei elnökválasztáson az egykori republikánus, újabban magát libertariánusnak valló Justin Amash michigani képviselő. Elnöki álmait alig egy hónapig dédelgette.

Trump ismét elképesztően nagy győzelmet aratott Soros és a liberálisok fölött!

2018.10.06.
Kolombusz Kristóf
A két évvel ezelőtti elnökválasztáshoz hasonló mértékű, de talán annál is nagyobb értékű győzelmet aratott Donald Trump a Soros-által pénzelt liberális demokraták fölött. Az elnök által jelölt és ma megválasztott új főbíróval végre az értelem van többségben az emberellenes ultraliberalizmussal szemben az amerikai Legfelsőbb Bíróság testületében. Ez az a bíróság, amely az Egyesült Államokban betölti az Alkotmánybíróság szerepét is. A most megválasztott Brett Kavanaugh ellen Sorossal az élen óriási erők mozdultak meg. És elbuktak.

Ma Sorosékra újabb nagy bukás vár az Egyesület Államokban!

Az előzetes nyilatkozatokból valószínűsíthető, hogy elbukik Soros György nagyszabású lejárató hadjárata, amellyel igyekezet megakadályozni a Donald Trump által jelölt főbíró kinevezését. Az új főbíróról ma szavaz a 100 tagú Szenátus. Ez előzetes, pénteki ügyrendi szavazáson 51:49 arányban Trump jelöltje mellett szavaztak a szenátorok, amikor arról döntöttek, hogy a jelölt alkalmas arra, hogy döntsön a kinevezéséről a Szenátus szombaton.

Ennél nagyobb pofont nem is kaphatott volna a Soros-Obama klán!

Hiába a két éve folyamatosan zajló Trump ellenes háború, hiába a világszerte folytatott lejárató kampány, Donald Trump népszerűbb, mint volt Obama elnökségének hasonló időszakában. Ez pedig azt vetíti előre, hogy Trump a siker reményével szállhat majd harcba az újabb elnöki mandátumért.

Sorosék újabb bukása

2018.04.28.
Kolombusz Kristóf
Az amerikai elnökválasztás eredményét elfogadni képtelen Soros-Obama-Clinton Klán újabb vereséget szenvedett. Kezdettől fogva terjesztett vádként Trump és csapata ellen, hogy összejátszottak az oroszokkal a kampánnyal. Ismét csak kiderült – már nem először – hogy mindez alaptalan hazugság.

Liberálisok sokkban: Trump újabb elképesztő győzelme!

2018.04.21.
Kolombusz Kristóf
A nemzetközi média balliberális részében – tehát a világmédia döntő többségében – Donald Trump egy agyatlan hülyének van beállítva, aki a hozzá hasonló agyatlan amerikaiak tízmillióinak szavazataival lett elnök. Az előválasztási majd az elnökválasztási győzelme is sokkolta a liberális elitet. Nos, úgy tűnik, Trump folytatja a liberálisokat lealázó győzelemsorozatát: egyelőre úgy fest, neki sikerül az, ami az Obama-Hillary Clinton párosnak nem ment, azaz térdre kényszeríti Észak-Korea diktátorát.

Döbbenetes fordulat: már Trump vádolja Hillaryt, hogy összejátszott az oroszokkal!

Donald Trump amerikai elnök csütörtökön Twitter-bejegyzésben közvetve azt állította, hogy Hillary Clinton, a demokraták volt elnökjelöltje összejátszhatott az oroszokkal a 2016-os elnökválasztási kampány idején.

Trump diadalittasan üzent Amerika népének

2018.01.01.
Kolombusz Kristóf
Az amerikai elnök, hű maradva kommunikációs szokásaihoz, Twitter-bejegyzésekben ünnepelte elnöksége első esztendejét és az eredményeit
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?