Blogolj!

Trump kivégezte a BLM-et: „csak a mindenható Isten előtt hajtunk térdet”

2020.07.04.
Pintér M. Lajos
Az amerikai elnöknél betelt a pohár, nekiment a hetek óta tartó zavargásoknak. Leszögezte, nem tűri tovább a szélsőbaloldal új fasizmusát!

Demokrata mesterkedés: tagállammá tennék a fővárost

2020.06.27.
Pintér M. Lajos
Különös trükköt találtak ki a demokraták, hogy növelhessék szenátoraik számát, de Trump és a republikánusok igyekeznek meggátolni a mesterterv megvalósítását.

Újraválaszthatják Trumpot – az elnök felpörgeti a kampányt

2020.06.11.
Pintér M. Lajos
Donald Trump kitör a karanténból, megkezdi a személyes találkozásokat az amerikaiakkal.

Egyre csak fogynak Trump ellenfelei

2020.05.17.
Dorogi László
Mégsem lesz Donald Trump kihívója az idei elnökválasztáson az egykori republikánus, újabban magát libertariánusnak valló Justin Amash michigani képviselő. Elnöki álmait alig egy hónapig dédelgette.

Elképesztő tülekedés Trump ellen: szaporodnak, mint eső után a meztelen csigák

2019.02.04.
Kolombusz Kristóf
A nem várt 2016-os buktából- úgy tűnik – egyáltalán nem tanultak a Soros-féle amerikai „demokraták”. Megint azt hiszik, hogy Trump könnyű ellenfél lesz, könnyű lesz levadászni, így aki megnyeri a demokrata előválasztást, az máris szinte elnöknek érezheti magát. Pont úgy, mint Hillary Clinton, addig, amíg ki nem derült, hogy a lenézett és folyamatosan gyalázott Trump tönkreverte őt. Most tehát boldog-boldogtalan demokrata elnökjelölt akar lenni, mondhatni szaporodnak, mint eső után a meztelen csigák.

2020-as elnökválasztás - Trump első ellenfele: „Pocahontas”

Elizabeth Warren demokrata párti szenátor személyében megvan a 2020-as amerikai elnökválasztás első hivatalos elnökjelölt-aspiránsa.
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?