Blogolj!

Itt az újabb bizonyíték, hogy Sorosék magasról tesznek az egész világra!

2018.07.24.
Kolombusz Kristóf
A balliberális média folytatja kíméletlen harcát az elnök ellen. A Soros-Obama-Clinton klán által vezetett balliberális média szünet nélkül lövi Donald Trumpot. Próbálják azamerikai közvélemény szemében sikertelennek, sőt károsnak beállítani az amerikai-orosz csúcstalálkozót. A balliberálisoknak fontosabb a saját politikai haszonszerzésük lehetősége, mint az, hogy a világ két szuperhatalma között enyhüljön a feszültség. Ez utóbbi ugyanis Trump érdeme lenne. Sorosék tehát magasról tesznek az egész világ érdekeire, ha a saját kisszerű érdekeikről van szó.

Liberálisok sokkban: Trump újabb elképesztő győzelme!

2018.04.21.
Kolombusz Kristóf
A nemzetközi média balliberális részében – tehát a világmédia döntő többségében – Donald Trump egy agyatlan hülyének van beállítva, aki a hozzá hasonló agyatlan amerikaiak tízmillióinak szavazataival lett elnök. Az előválasztási majd az elnökválasztási győzelme is sokkolta a liberális elitet. Nos, úgy tűnik, Trump folytatja a liberálisokat lealázó győzelemsorozatát: egyelőre úgy fest, neki sikerül az, ami az Obama-Hillary Clinton párosnak nem ment, azaz térdre kényszeríti Észak-Korea diktátorát.

Trump így alázta le az észak-koreai diktátort: az enyém sokkal nagyobb!

2018.01.03.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump amerikai elnök rendkívül szellemesen vágott vissza a nukleáris ütőerejével kérkedő Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőnek. Trump egyszerűen csak annyit üzent, hogy az övé „sokkal nagyobb…”

Trump: erős, büszke, önmagában bízó Amerikát látnak a világban

2017.11.16.
Kolombusz Kristóf
Az Egyesült Államok elnöke diadalittasan számolt be a nemrég zárult ázsiai tárgyalásairól. Leszögezte: néhány elődjétől eltérően ő mindenhol az amerikai emberek és dolgozók érdekeit védte. Elmondása szerint ezért ma már tisztelik a világban Amerikát.

Küszöbön a pusztító háború? Trump vészjósló szavai

2017.10.06.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump amerikai elnök csütörtökön este vihar előtti csendről beszélt Iránnal és Észak-Koreával kapcsolatban, miután a Fehér Házban tanácskozott magas rangú amerikai katonai vezetőkkel.

Trump kemény üzenete Észak-Koreának

2017.08.11.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump figyelmeztette Észak-Koreát, hogy ha bármit is lép, vagy támadást tervez az Egyesült Államok és szövetségesei ellen, akkor "legyen nagyon ideges", mert "olyan bajba kerülhet, mint korábban kevés más nemzet".
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?