Blogolj!

Soros-zsoldosok a politikai szemétdombon, azaz Clintonék végre a helyükre kerültek

Vállalhatatlan Bill és Hillary Clinton már a sajátjaik számára is. A fontos félidős választásokra készülő demokraták egyike sem hívta meg kampányolni a volt elnököt. Sőt, mind személyiségét, mind politikáját -a választókra hivatkozva – elutasítják. Annak a pártnak a tagjai, amelynek színeiben kétszer is elnökké választották. A republikánusok után tehát már a sajátjai, a demokraták is meggyűlölték a volt elnököt és az egykori first ladyt. Végre méltó, jól megérdemelt helyükre kerültek: a politikai szemétdombra.

A Sátán visszavág: Soros nyíltan meghirdette a háborúját!

Soros György egy vérlázítóan cinikus és pökhendi interjúban gyalázta Donald Trumpot, Orbánt és Magyarországot is. A világ képébe vágta, hogy azért hozta létre a szélsőséges liberalizmust, kozmopolitizmust és multikulturalizmust támogató szervezeteit, mert tudta, hogy azokat sok támadás fogja érni. Most azzal fenyegeti a világot, hogy megkettőzi erőfeszítéseit. Ennek ellenére minden téren vesztésre áll…

Döbbenetes fordulat: már Trump vádolja Hillaryt, hogy összejátszott az oroszokkal!

Donald Trump amerikai elnök csütörtökön Twitter-bejegyzésben közvetve azt állította, hogy Hillary Clinton, a demokraták volt elnökjelöltje összejátszhatott az oroszokkal a 2016-os elnökválasztási kampány idején.

Sorosék mély állama küzd Trump megbuktatásáért

Az elnök azonban nem hagyja magát! Az FBI lebukott volt igazgatóját támadja és sittre vágná a bukott Hillary Clinton jobbkezét.

Trump diadalittasan üzent Amerika népének

2018.01.01.
Kolombusz Kristóf
Az amerikai elnök, hű maradva kommunikációs szokásaihoz, Twitter-bejegyzésekben ünnepelte elnöksége első esztendejét és az eredményeit

Hazudtak reggel, éjjel meg este: összeomlik a Sorosék Trump elleni vádaskodó kampánya

2017.12.30.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump amerikai elnök a Twitter közölte, hogy szerinte a Szövetségi Nyomozó Iroda, az FBI hamis állításokon alapuló dossziét használt, amikor megindította a vizsgálatot a Trump-kampánycsapat és Oroszország esetleges összejátszásáról a tavalyi elnökválasztási kampány idején. 

USA 2017 – Trump tényleg szétrúgja a Soros-féle ultraliberális világrendet

A bukott demokraták, élükön Obamával és a Clinton klánnal, háttérben Sorossal abban reménykedtek, hogy rá tudják kényszeríteni Donald Trumpot arra, hogy föladja terveit és belesimuljon az áltáluk létrehozott liberális világba. Nagyobbat nem is tévedhettek volna Sorosék! Trump nyélgázzal indított és – akárcsak a kampányában – nem kikerülte az akadályokat, nem lavírozott, hanem faltörő kos módjára áttört rajtuk.

Hillary hisztizik és retteg

2017.11.17.
Kolombusz Kristóf
Az elmúlt évi elnökválasztáson csúfosan megbukott demokrata párti elnökjelölt jól érzékelhetően retteg attól, hogy a viselt dolgai miatt eljárások indulhatnak ellene. Hisztérikusan vagdalkozva kijelentette: egy ilyen vizsgálat a hatalommalmtörténő visszaélés lenne. Legalábbis szerinte.

Öt nőt ajánlottak föl Moszkvában Trumpnak… röhögve utasította vissza

2017.11.11.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump egyik bizalmasa szerint a jelenlegi amerikai elnöknek 2013-ban, akkor még üzletemberként, valóban nőket ajánlottak fel Moszkvában, de ő ezt visszautasította. 

Hillary Clintont le akarta cserélni a saját pártja is

2017.11.05.
Kolombusz Kristóf
A Clinton-kampány vérszegény volt és a vereség szaga lengte körül. Miután Donald Trump tavaly nyáron a republikánusok elnökjelöltje lett, a média állandóan azt híresztelte, hogy a pártja le ekarja cserélni. Időközben kiderült, hogy valójában a demokraták készültek Hillary Clinton kirúgására...
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?