Blogolj!

Bűnözők tömege özönlik a migránsok között

Belbiztonsági adatok szerint legalább félezer bűnöző van az USA határára özönlő migránskaravánban. Bár a migránsok többsége férfi, a nőket és a gyermekeket küldték a határra, hogy így ébresszenek rokonszenvet a migránskaraván iránt. A mexikói határvárosban rekedt többezer fős csürhe ellen a helyi lakosok keményen tiltakoznak, a helyi polgármester egyszerűen trógereknek nevezte a migránsokat.

Trump hadseregnyi katonát küld a migránsok ellen a határra

2018.11.01.
Kolombusz Kristóf
Az amerikai elnök akár 15 ezer katonát is küldene az Egyesült Államok déli határaihoz a Közép-Amerika felől közeledő migránskaravánok miatt. Donald Trump erről a Fehér Házban beszélt újságíróknak, mielőtt floridai kampányútra indult. 

Az USA nem kér a migránsokból

2018.10.09.
Kolombusz Kristóf
Rohamosan csökken az Egyesült Államokban befogadott menekültek száma - derült ki az amerikai külügyminisztérium által közzétett adatokból. 

Trump beakaszt a Soros-féle migránspátyolgatóknak

2018.09.19.
Kolombusz Kristóf
Az Egyesült Államok jövőre az ideinél kevesebb, maximum 30 ezer menekültet fogad be - jelentette be Mike Pompeo amerikai külügyminiszter.

Trump ismét legyőzte a Sorost és migránspátyolgató bandáját

2018.06.27.
Kolombusz Kristóf
Nem csak politikai arénában, hanem a jogi csatákban is végleges győzelmet aratott Soros és Klánja fölött Donald Trump. Az elnök, mint azt kampányában ígérte, biztonságosabb országgá akarja tenni Amerikát. Ennek érdekében a terroristák távolságtartására kiadott rendeletében megtagadta a beutazás lehetőségét azon országok polgáraitól, ahonnan a legtöbb terrorista érkezett az Egyesült Államokba. A rendeletet több szélsőségesen liberális, Soros-párti, úgynevezett szövetségi bíró megtámadta, fölfüggesztve annak végrehajtását. Ennek most végleg vége, hiszen a Legfelsőbb Bíróság Trump javára döntött. Az elnök ezzel hatalmas és végleges győzelmet aratott a migrációt erőltető Soros-Clinton-Obama klán fölött.

Trump eljárás nélkül, azonnal visszatoloncolná az illegális migránsokat!

2018.06.25.
Kolombusz Kristóf
Újabb liberális tabu megdöntésére készül Donald Trump. Az elnök szerint nincs szükség hosszadalmas menedékkérelmi eljárás lefolytatására. Aki illegálisan próbál bejutni az Egyesült Államokba, azt eljárás nélkül azonnal vissza kellene toloncolni abba az országba, ahonnan érkezett.

Újabb kemény front az illegális migráció elleni harcban

2018.05.02.
Kolombusz Kristóf
Trump megígérte a kampányában, ám egyelőre nem tudta tartani a szavát a migráció úgyében, a washingtoni pártelitek ugyanis lefeküdtek a balliberális médiának. Most hét szövetségi állam jogi úton akarja elérni, hogy Barack Obama, szerintük törvénytelen rendeletét semmisítsék meg. A nagyon „demokrata” Obama ugyanis a törvényhozást megkerülve 2012-ben elnöki rendelettel tette lehetővé az illegális bevándorlók közel egy millió gyermekének a maradását, sőt iskoláztatását, munkavállalását. Nem mellékesen azért, mert a döntő többségük latinó, tehát nagyon nagy valószínűséggel demokrata szavazóvá válik…
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?