Blogolj!

Soros-ügynök bukott le Trump kormányában?

2018.09.22.
Kolombusz Kristóf
Az elnök szavainak titkos rögzítése, avagy egy magasrangú kormánytag összeesküvés szó az Egyesült Államok megválasztott elnökének az elmozdítására… Mindez egyelőre nem egy ócska hollywoodi film forgatókönyve, hanem a valóság Washingtonban! Hétről hétre döbbenetes hírek látnak arról napvilágot, hogy a bukott liberális elit mi mindent hajlandó megtenni annak érdekében, hogy megbuktassa valamilyen jogi praktikával azt a Donald Trumpot, aki tönkreverte őket az elnökválasztáson. Most éppen az egyik Trump kormányának egyik tagja bukott le, aki elképesztő összeesküvést szőtt az elnök ellen.

Sorosék mély állama küzd Trump megbuktatásáért

Az elnök azonban nem hagyja magát! Az FBI lebukott volt igazgatóját támadja és sittre vágná a bukott Hillary Clinton jobbkezét.

Hazudtak reggel, éjjel meg este: összeomlik a Sorosék Trump elleni vádaskodó kampánya

2017.12.30.
Kolombusz Kristóf
Donald Trump amerikai elnök a Twitter közölte, hogy szerinte a Szövetségi Nyomozó Iroda, az FBI hamis állításokon alapuló dossziét használt, amikor megindította a vizsgálatot a Trump-kampánycsapat és Oroszország esetleges összejátszásáról a tavalyi elnökválasztási kampány idején. 

Trump a helyén hagyja Hillary Clinton botrányának egyik főszereplőjét

2017.01.25.
Kolombusz Kristóf
Néhány hónappal korábban Donald Trump kifogásolta, hogy az FBI vezetője nem emelt vádat Hillary Clinton ellen. Elnökként viszont hagyja tovább dolgozni a szolgálat igazgatójaként. A vezetőt egyébként Hillary Clinton a választás után támadta meg, őt okolván elsősorban a vereségért.
A legrosszabb republikánus elnök is nagyságrendekkel jobb a világ számára, mint a legjobb demokrata!

Ezeket a cikkeket olvastad már?